REBO Sportontmoeting 2024

blank

Maandag 8 juli starten wij voor de 14e keer met de REBO-Sportontmoeting. Vanuit de organisatie zijn we na maanden van voorbereiden weer klaar voor een mooie, nieuwe editie. De sporten die dit jaar voorbij zullen komen zijn korfbal, badminton, klaverjassen, beachvolleybal, hockey, jeu de boules en wij sluiten traditiegetrouw af met het slotevenement.

blank


Vorige editie wist ESTO ervandoor te gaan met de wisselbeker, maar welke vereniging blinkt dit jaar uit? Dit jaar gaan wederom ESTO, maar ook Rohda’76, VSTS, Vriendenschaar, BZ&PC, Heres, Botesa en Chikara Sport de strijd met elkaar aan. Buiten dat de verenigingen meedoen met de REBO-Sportontmoeting, mogen wij ook gebruik maken van diverse accommodaties, materialen en ondersteuning van vele enthousiaste vrijwilligers. Hier spreken wij als organisatie onze grote dank voor uit!

Ook dit jaar zijn er weer meerdere sponsoren die de REBO-Sportontmoeting mogelijk maken. Wij danken SenW Bodegraven-Reeuwijk, Freek Hypotheek Bodegraven, Karwei Bodegraven, Kwalitaria Bodegraven, Scheerder Kerstpakketten & Bedrijfskleding, Esther Wagensveld | Creatief Communiceren, De Hardloopwinkel, Paul & Paul en Fysiotherapie Keulen en Brusse.

Hieronder vindt u het overzicht van alle sportavonden in deze editie. Tot dan!

Maandag 8 juli – Korfbal – Vriendenschaar Bodegraven

Donderdag 11 juli – Badminton & Klaverjassen – Sporthoeve Bodegraven

Vrijdag 12 juli – Bachvolleybal – VVB

Maandag 15 juli – Hockey – HCRB Reeuwijk

Woensdag 17 juli – Jeu de Boules – O.S.B. Bodegraven

Vrijdag 19 juli – Slotevenement – BAAS

blank

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank