Restaurant 'In het Bonte Varken' viert 25-jarig jubileum met jou! Win een 5-gangen diner t.w.v. € 100,-

Deze maand viert het restaurant ‘In het Bonte Varken’ hun 25-jarig jubileum. Vader Just, moeder Yvonne en zoon Jorn Jelluma vieren dit graag met jou. Dit betekent de komende maanden leuke aanbiedingen.
Just, Yvonne en Jorn Jelluma zijn erg trots op dit jubileum. Vorig jaar is het restaurant uit de Kerkstraat nog compleet vernieuwd en voorzien van een fris en modern interieur.  “We zijn blij met de metamorfose, waarbij het huiselijke bewaard is gebleven. Onze gasten waarderen de gezellige ruimte bij de open haard. Dit versterkt het huiselijke karakter van het restaurant,” vertellen ze.

Just en Yvonne runnen het restaurant sinds 1991. Het is allemaal ontstaan in 1967 door Just Jelluma senior.

De beroemde Franse keuken van ‘In het Bonte Varken’ zal niet veranderen, maar de jongste telg Jorn heeft wel zijn eigen inbreng. Hij is vanaf 1 januari 2014 mede eigenaar geworden. Verse vis, vlees en wild uit de polder vormen, in combinatie met de groenten uit eigen tuin, de perfecte combinatie voor een heerlijk diner.

Win een 5-gangen diner t.w.v. € 100,-

Speciaal voor de Rebonieuws.nl lezers mogen wij een 5-gangen diner inclusief wijnarrangement weggeven voor twee personen t.w.v. 100,-

Wat moet je hiervoor doen?

Like de Facebookpagina van inhetbontevarken, Like de Facebookpagina van Rebonieuws.nl en geef daar onder het bericht een like en een reactie waarom jij wilt winnen! Wie weet zit jij dan misschien binnenkort samen met een vriend of vriendin wel te genieten van een heerlijk 5-gangen diner!

Blijf het Facebook account van inhetbontevarken volgen voor andere acties!

Bonte Varken (1 van 1)

Foto: Rebonieuws.nl

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie