op zoek naar de schat

Scholenzondag 2016

Zondag 24 januari is weer de jaarlijkse scholenzondag. De leerlingen van de protestants-christelijke scholen in Bodegraven hebben dan een grote inbreng tijdens de kerkdiensten.
De Verhoeff-Rollmanschool heeft de dienst voorbereid met de Bethelkerk en de Verhoeff-Rollmanschool heeft samen met de Pr. Beatrixschool ook de dienst in de Dorpskerk voorbereid. De Pr. Beatrixschool is dit jaar ook te vinden in de Ichthuskerk. De DaCostaschool werkt samen met de Ontmoetingskerk. De Goede Herderschool viert de scholenzondag in de Salvatorkerk bij Pinkstergemeente Morgenstond.

Het thema van de diensten is: Op zoek naar de schat

In de week voorafgaand aan de scholenzondag worden de Bijbelverhalen passend bij het thema verteld en wordt er gezongen over dit thema. Ook worden er werkstukken gemaakt, die te zien zijn tijdens de scholenzondag in de kerken. Niet alleen ouders en leerlingen van de scholen zijn welkom in de diensten, iedereen is van harte uitgenodigd. De diensten beginnen om 9.30 uur. De diensten in de Bethelkerk en bij Pinkstergemeente Morgenstond (Salvatorkerk)beginnen om 10.00 uur.

op zoek naar de schat

Door: Astrid Sloof

 There are no comments

Add yours

X