The BOB-slee Party een groot succes!

Vrijdag 04 december vond The BOB-slee Party plaats. Een feest georganiseerd door BZ&PC dat deels tot stand is gekomen door de gewonnen BOB campagne. De verkregen prijs was een spectaculair optreden van 3FM DJ Tjitse Leemhuis en werd uitgebreid gevierd in een feesttent.
Dankzij de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, mocht het parkeerterrein naast zwembad De Kuil gebruikt worden. In 10 weken tijd is het evenement volledig uit de grond gestampt. Door de samenwerking te zoeken met lokale ondernemers en sponsoren, is BZ&PC in staat gesteld om aan het eisen pakket van 3FM te voldoen en zo uitverkocht 500 bezoekers te huisvesten.
De organisatie besloot het feest grootser op te tuigen door naast BZ deejays ook Helemaal Top toe te voegen aan de Line-Up. Helemaal Top zorgde er met een wervelende show voor dat iedereen terug kan kijken op een zeer geslaagde eerste editie.
De organisatie heeft de blik alweer op 2016 gericht, dan zal opnieuw alles uit de kast worden gehaald om opnieuw een mooi feest neer te zetten.
Door: Rogier van VeenAdvertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie