Niet Schieten! – Kusje erop

Kusje erop!

Ze waren niet te missen, de reclameborden van twee mannen die een kus uitwisselden: Kusje erop! De affiches lieten het al weten: cabaretduo Niet Schieten! komt naar het Evertshuis met hun  theatervoorstelling Kusje erop.
In Kusje erop nemen het duo van Niet Schieten! zichzelf flink de maat. Arend en Maarten gaan in een ijzersterk verhaal de strijd aan met het groeiende cynisme, de kusje-erop-mentaliteit en vooral met elkaar.

Waar zijn de helden van vroeger? De Don Juans, de Zorro’s, de Mega Mindy’s? De mannen en vrouwen met lef en met fatsoen. Mannen die een vrouw nog het hof weten te maken en voor haar door het vuur gaan. Of simpelweg nog de spreekwoordelijke hoed voor haar afnemen. Zij die het verschil nog kennen tussen goed en fout, en daar naar handelen!

Met Kusje erop hebben de cabaretiers slechts één doel voor ogen: het ware heldendom hervinden. Gewapend met stevige grappen en keiharde hilariteit en als dat niet werkt… nou ja, kusje erop! Want, zo redeneren de heren: “een kusje erop is niet altijd effectief maar kan wel heel lekker zijn. Mits op de juiste plek aangebracht!”

Ben jij een held of zou je er eentje willen zijn? Kom vrijdag 11 december naar het Evertshuis. De voorstelling begint om 20.30 uur. Kaartjes à € € 18.50 incl. pauzeconsumptie zijn verkrijgbaar aan de theaterkassa van het Evertshuis, Julianastraat 4 in Bodegraven. Meer informatie en reserveren: 0172-618484 of http://www.evertshuis.nl/niet-schieten-kusje-erop

Niet Schieten! - Kusje erop

There are no comments

Add yours

X