Traumahelikopter landt in Bodegraven voor medische noodsituatie

Rond 21.45 uur is de traumahelikopter opgeroepen om te assisteren bij een medische noodsituatie in woonvoorziening De Rank op de Prins Bernhardstraat in Bodegraven. Ambulances en brandweer waren toen al ter plaatse. De patiënt is zonder hulp van de ladderwagen uit de woning gehaald. Op dat moment zocht de traumahelikopter naar een geschikte locatie om te landen. In het donker wijken ze vaak uit naar een afgelegen en rustige plek. Ze kozen nu voor een weiland aan de Oud Bodegraafsweg. Hiervandaan is het MMT personeel vervoerd naar de Shell aan de Goudseweg, waar de twee ambulances met het slachtoffer op hen wachtten.
Even later kwam de politie bij de traumahelikopter terug om medische apparatuur te halen. Daarna gingen ze met blauwe zwaailichten weer richting het tankstation. De patiënt is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Over de toestand is bij ons niets bekend.

Eerder op de avond was de traumahelikopter ook opgeroepen voor inzet in Bodegraven, namelijk op de Oranjelaan, maar toen werd hij vrijwel direct na het opstijgen gecanceld.

Bekijk hieronder de beelden van het opstijgen van de traumahelikopter vanaf de Oud Bodegraafseweg.

IMG_7994

_MG_0128

IMG_8003

Foto: 112HM.nl

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie