Nieuw bestuur Club van Honderd vv Bodegraven

Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering heeft de Club van 100 van vv Bodegraven een flinke bestuurlijke verandering ondergaan. Huidig voorzitter Pieter Vreeling en secretaris/penningmeester Rob Stoekenbroek hadden voorafgaand aan de vergadering aangekondigd hun taken na vele jaren neer te leggen. Tijdens de vergadering hebben Remon Klop, Thien Hao Truong en Erwin Emonds aangegeven in het nieuwe bestuur plaats te willen nemen. Hierin zal Remon Klop de rol van voorzitter op zich nemen, Erwin Emonds de rol van secretaris en Thien Hao Truong de rol van penningmeester. Kees Glismeijer blijft actief als algemeen bestuurslid.
 

Jan de Wit, voorzitter van het dagelijks bestuur van vv Bodegraven, heeft namens de leden van de Club van Honderd de aftredende bestuursleden bedankt voor hun inzet voor de vereniging door de jaren heen en het nieuwe bestuur succes gewenst voor de toekomst.

 

De Club van Honderd (CvH) is op 14 december 1987 opgericht en heeft als doel vv Bodegraven in materiële zin te ondersteunen. Er wordt naar gestreefd jaarlijks één of meerdere doelen te realiseren die vv Bodegraven versterken, onderscheidend vermogen leveren of een impuls geven aan een bepaalde activiteit. Zo financierde de Club van 100 afgelopen jaar het vernieuwde terras. Leden ontvangen jaarlijks een speciale clubcard die korting geeft bij verschillende Bodegraafse winkels en ondernemers.

VVB

Ingezonden artikel

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie