Verslag Jumbo Clubkampioenschappen senioren 2015

Afgelopen zondag was de 2e finaledag van de Jumbo clubkampioenschappen voor de senioren en nog zijn niet alle finales gespeeld.
De commissies hebben een hoop in de hand maar het weer nog altijd niet. Jumbo sponsorde de onderlinge kampioenschappen waardoor het park werd omgetoverd tot Jumbo-tennispark met Jumbo-spandoeken bij de ingang en langs de banen, banners-vlaggen op het terras en de wedstrijdcommissieleden droegen herkenbare gele Jumboshirts. Alle deelnemers konden op de eerste finaledag een flesje water pakken, welke ook door de Jumbo beschikbaar waren gesteld.

Gedurende de afgelopen drie weken werd er gestreden door 143 deelnemers om de diverse titels binnen te halen. Bij de heren in de hoogste enkel categorie (van 2-6) heeft Erik – Jan Jaspers gewonnen en mag zich daarmee een jaar lang clubkampioen noemen. Bij de dames in deze categorie bleek Jasmijn Vollering de sterkste van de poule. Beiden hielden een korte speech waarin een ieder werd bedankt, sponsor, park & horeca, evenementen- en wedstrijdcommissie en natuurlijk de tegenstanders die alles mogelijk gemaakt hebben dat zij clubkampioen konden worden. Beide winnaars hadden de handschoen opgepakt van de 2014 winnaars Bas en Sandra van Vliet die in hun speech vroegen om meer tegenstanders en tegenstand. (Voor alle winnaars zie hieronder).

Naast het tennis had de evenementencommissie voor wat extra gezelligheid gezorgd. De eerste zondagmiddag werd begonnen met heerlijke hamburgers. Het was een zeer gezellige middag met een grote opkomst. De tweede zondag was de dag na de Najaarsmarkt, en kon iedereen genieten van een katerontbijt. Gebakken eieren met spek en tosties. Dit was een groot succes omdat er ook veel jeugd met ouders op het park liepen. De jeugdcommissie had dit jaar namelijk het goede idee om de jeugd clubkampioenschappen te combineren met de senioren. Het was stevig aanpoten voor Paul van Velsen maar uiteindelijk was iedere consument meer dan tevreden met het voorgeschotelde. Door het slechte weer viel de wijnproeverij een beetje in het water, maar de verzorging ervan was uitstekend lekkere wijntjes en heerlijke tapas met dank aan Hans Massar. In verband met de vrijdagavond competitie die al gestart was, was dit jaar de feestavond op zaterdag gepland met een optreden van PJ en Ina Turner(red. Ina van Geer). Ina Turner krijgt zelfs een optreden voor groter publiek met Helemaal Top. De wedstrijdcommissie had ook wat langer door gepland zodat het een erg gezellige boel was waar nog steeds over gesproken wordt. De laatste zondag en 1e finale dag voor de senioren was een gezellige drukte en gelukkig schitterend weer. Voor de jeugd stond er naast een druk tennisprogramma een springkussen, beschikbaar gesteld door TennisNED en de evenementen commissie met gastheer Pieter Engelen zorgden voor een voedzame maaltijd voor met name de jeugd, patat met kipnuggets. De jeugdcommissie deed tussendoor de prijsuitreiking voor de jeugd en de Jumbo reikte de cheques uit aan de verenigingen die afgelopen jaar Jumpies gespaard hadden. Erik – Jan Jaspers nam uiteindelijk namens de wedstrijdcommissie de microfoon en feliciteerde de eerste prijswinnaars van het toernooi. De dag werd afgesloten met hapje en drankje en heerlijke muziek gedraaid door onze nieuwe huis-DJ, DJ Teakie. Alle winnaars kregen een bolchrysant, een cadeaubon van Intersport Twinsport en voor de singles een goed gevulde boodschappen tas van de Jumbo. De derde week zijn er weer tussen de buien door wat kwart, halve en finales gespeeld helaas nog niet alles doordat naast het slechte weer wat deelnemers vakanties en weekendjes weg geboekt hadden om uit te kunnen rusten van de afgelopen twee weken inspanning die ze geleverd hadden. Het leek de wedstrijdcommissie desondanks toch leuk om de prijswinnaars “en publiek” te feliciteren en daardoor werd de 2e finale dag met een paar leuke partijen een drankje en een hapje toch nog een hele gezellige dag. De rest van de partijen worden onderling geregeld doordat het voor de commissie niet meer te doen is systeem technisch. Al met al kunnen we als wedstrijdcommissie terug kijken op geslaagde 3 weken en daar zijn we onze deelnemers, commissies en publiek zeer dankbaar voor.

botesa3

botesa2

Botesa1

 

Tot volgend jaar want: Zonder jullie is er geen bal aan !!!!!
Door: Rowena Jaspers

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie