Kick-Boxing Centrum ReBo trapt af!

blank

Het nieuwe seizoen is prima gestart voor de sporters van Sportcentrum REBO.  Met maar liefst 7 vechters en grote aanhang vertrok de groep richting Den Haag op zaterdag 26 september.

blank


De jeugd tradt eerst aan met de 8 jarige Safira Ifrandi , in haar 2e wedstrijd kwam ze net iets tekort tegen haar langere tegenstandster.

Daarna stapte Stefani Holswider in de ring en haar blik was zeer overtuigend richting haar tegenstandster. Die gaf zich dan ook zeer snel over en Stefani uitgeroepen tot winnaar.

Daarna de beurt aan de jongens. Naoufal Ambari moest het opnemen tegen een leerling van de promoter. Een mooi gevecht met technische hoogstandjes met als resultaat 2 winnaars.

Ook Yesper Schouten trad aan tegen een leerling van Fightclub 070 en was gebrand om deze wedstrijd te winnen …..en dat gebeurde ook. Door goed te luisteren naar de trainer werden doeltreffende combinaties uitgevoerd met als resultaat de overwinning !

Emma de Wit uit Nieuwerbrug is na een lange reeks nog steeds ongeslagen en wil dat ook zo houden. Ook deze keer een overtuigende overwinning door opgave van haar tegenstandster al in de tweede ronde !

Zaterdag avond betraden 2 senioren van Sportcentrum REBO de ring , beiden uitkomend in de C-klasse. Anas heeft helaas zijn partij verloren, maar met zijn discipline en uithoudingsvermogen verwachten we snel weer een overwinning van hem.

De hoofdpartij was voor Yassine Ambari tegen de ongeslagen Zoubier Abdellaoui uit Den Haag. Als Yassine zou winnen wacht promotie naar de B-klasse.

Yassine was zeer goed op dreef en al na 23 seconden in de 1e ronde sloeg hij met een loepzuivere directe zijn tegenstander tegen het canvas. Winnaar op KO en vanaf nu B-klasse vechter Yassine !

Een prima AFTRAP voor de Sporters van Sportcentrum REBO…..op naar het volgende Gala !

sportschool ReBo
Foto: Facebook Sportcentrum ReBo

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie