Vogelvrij!

Op de eerste dag van de lente wordt het Evertshuis omgetoverd tot een waar vogelparadijs. Die dag, zondag 20 maart, hoort u om 16.00 uur blokfluitklanken en ziet u vogels van allerlei materialen! De nieuwste thema-expositie wordt geopend, Vogelvrij, en u bent hiervoor van harte uitgenodigd.
 

De opening van ‘Vogelvrij’ start om 16.00 uur met Saskia Teunisse die u welkom heet met haar klanken op de blokfluit. Ook te gast die middag is Dutch Birdline-manager Remco Hofland, bij velen bekend als de stem van ’vogelend’ Nederland. De bijzondere thema-expositie bestaat uit gevarieerd werk van vijf kunstenaars( Tonneke Iwema, Tabak & Naus,Bert Verver,Henrique van Putten, Hans.J. Geuze) uit het Groene Hart.

 

Naast het professionele werk van de kunstenaars is ook kinderkunst te zien. Onder begeleiding van Trudy Dales (ruimtelijk werk), Marianne Schipper en Nanda Borgman (druktechnieken), Fons Laurens (schilderen) en Sandra Noij (tekenen) maakten scholieren diverse spontane werken. Aan de expositie werkten kinderen mee van de basisscholen Speel- en Werkhoeve, Vogelnest en Da Costaschool.

 

U bent van harte uitgenodigd om de opening van deze bijzondere thema-expositie met ons mee te maken. Wij verwelkomen u graag op 20 maart om 16.00 uur. De expositie is te zien tot 27 april 2016 in het Evertshuis.

vogelvrij

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie