volleybal1

‘VSTS dames 1 geeft Zovoc groot cadeau’

Afgelopen maandag stond de tweede competitiewedstrijd op het programma tegen Zovoc dames 1. De dames van VSTS hadden de Zoetermeerse formatie in de voorbereiding al een aantal keren ontmoet en hieruit bleek dat de teams goed aan elkaar gewaagd zijn.
Deze maandagavond liet helaas een eenzijdig beeld zien, van een goed, sterk spelend Zovoc waar VSTS geen enkel antwoord op had en dramatisch spel liet zien.

De eerste set werd afwachtend gestart en Zovoc nam de touwtjes in handen en wist de passers van VSTS goed onder druk te zetten. Dit resulteerde in een setwinst van 25-19 voor Zovoc.

In de tweede set gingen de dames uit Bodegraven er weer helemaal voor en met hard werken en weer een goede servicedruk werd deze set net aan gewonnen met 24-26.

Helaas kon dit niveau en deze werklust in de daaropvolgende sets niet meer worden gehaald en kon Zovoc ongestoord verder met het dicteren van deze wedstrijd met de setstanden van 25-15 en 25-17.

Een dikke verliespartij voor de Bodegraafse formatie stond op het scorebord genoteerd en met één punt moeten de dames zich schamen voor deze wanvertoning.

Een collectief falen wordt hopelijk omgezet in collectief geluk, voordat de volgende competitiewedstrijd zich aandient, op zaterdag 17 oktober, thuis tegen DVC dames 1, waar de Bodegraafse formatie in het verleden ook een flinke dobber aan heeft gehad.

Alle aanmoediging is welkom, om 16.30uur, in de Sporthoeve.

There are no comments

Add yours

X