Wegens succes meer Aqua-HIIT lessen in De Kuil!

Er zijn enkele Aqua-HIIT lessen geweest, echter kan er nu al gesproken worden van een groot succes! Vanwege de grote animo zullen er in Sportcentrum De Kuil vanaf deze week structureel twee extra lessen worden aangeboden. Zo zullen er op dinsdag twee HIIT workouts worden gegeven. De eerste les is van 15.50 tot 16.20 uur en de tweede van 16.35-17.05 uur. Op vrijdag zijn de lessen om 15.20-15.50 en 16.05-16.35 uur.
In de maand maart is de toegang voor Aqua-HIIT gratis, aanmelden wordt wel aangeraden. Aanmelden kan via 0172-612818 of via buurtsportcoach@sbab.nl. Per april geldt er een toegangsprijs van €5,- per deelname. Voor de ouders met een kind op zwemles bij de SBAB, mogen op vertoon van de zwemleskaart voor €2,50 meedoen.

Wat is Aqua-HIIT? Aqua HIIT is een interval training wat in het water wordt uitgevoerd. HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Het is een ideale manier van bewegen voor mensen die graag willen, maar wegens tijdgebrek vaak niet kunnen. Aqua HIIT duurt namelijk nog geen 30 minuten, maar is toch effectief voor het opbouwen van uithoudingsvermogen én zorgt voor veel vetverbranding! Doordat de training een intervalkarakter kent, is er ook ruimte voor rust. Dat betekent dat je meerdere malen per training in staat wordt gesteld om alles, maar dan ook alles, te geven wat je in je hebt. Daarnaast zorgt de opwaartse druk van het water voor een verlichting van meerdere gewrichten. Aqua HIIT is een samenwerking tussen de Buurtsportcoaches en Dato Training. Voor vrouwen is het dragen van een badpak aangeraden.

IMG_1695

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie