nieuwerbrug1

Activiteiten in het Wierickehuis in Nieuwerbrug

Op zaterdag 9 januari 2016 organiseert de Evenementencommissie Wierickehuis traditiegetrouw weer het Wierickefeest. Dit jaar m.m.v. de coverband HippZ.
Deze band treed regelmatig op in en rond het Groene Hart en doet dit al vele jaren met groot succes. De ervaring leert dan ook hoe ze het publiek kunnen bespelen zodat het voor iedereen een feestje wordt. De HippZ bestaan uit vijf leden waaronder een zanger en zangeres die ieder op hun eigen wijze of in combinatie de nummers vertolken van o.a. de Rolling Stones, ZZtop ,Anouk, De Dijk, Golden Earring en Blőff. Kortom muziek van de jaren 70 tot nu.

Dus begin het nieuwe jaar goed en kom lekker een avondje swingen!

Kaarten zijn vanaf zaterdag 12 december te koop bij

winkel Joke Kaptein, Graaf Florisweg 16, Nieuwerbrug voor € 8,50. Aan de deur €11,00.

Zaal open vanaf 21.00 uur.

Leeftijd vanaf 18 jaar.

 

Oecumenische dienst Wierickehuis op 3 januari 2016.

 

Elk jaar vinden honderden dorpsgenoten de weg naar het Wierickehuis om elkaar bij een kop koffie een gelukkig Nieuwjaar te wensen. Dit jaar vindt dat plaats op zondag 3 januari in het Wierickehuis. Vanaf 11.00 uur staat er koffie, thee en limonade klaar.

Daarna volgt er om 11.30 uur een oecumenische viering m.m.v. ds. M.J. van Oordt  namens de Bethlehemkerk, ds.  Jos Aarnhoudse  namens de Brugkerk en Mw. Nellie Plaizier namens de Willibrordparochie. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door het middenkoor Alegria van de Willibrordkerk uit Bodegraven.

Er is een collecte voor een goed doel. De tweede rondgang is ter bestrijding van de onkosten. Ook kinderopvang is aanwezig in het wierickehuis.

Na de viering is er volop gelegenheid om elkaar een gezond en gelukkig Nieuwjaar toe te wensen en met elkaar te proosten op 2016.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de Evenementencommissie Wierickehuis in samenwerking met de plaatselijke kerken.

Van harte welkom!

Door: Marianne Hogendoorn

There are no comments

Add yours

X