KickBoxing Jeugd op dreef in Katwijk

Zaterdag vertrok weer een hele caravaan sporters , familie en fans naar Katwijk om deel te nemen aan het jeugd Kickboxing evenement van Kamakura.
Maar liefst 6 jonge vechters van Sportcentrum REBO op het programma. De pas 8 jarige Steffany Holswilder die goed luisterde naar de trainers in de hoek , won al in de 2e ronde op KO, een prima resultaat en gaf de andere sporters uit Bodegraven energie en inspiratie.

Alicia Thijssen was wat zenuwachtig en kwam pas later op dreef. In de laatste ronde kwam ze helemaal los en domineerde ze het gevecht. Uitslag na 3 ronden een onbeslist. Naoufal Ambari en Celste Gielen hebben hun best gedaan , maar helaas verloren.

De volgende KO voor Sportcentrum REBO was voor Yesper Schouten uit Reeuwijk. Met prima combinaties naar de lever werd het zijn tegenstander in de 3e ronde teveel en moest deze opgeven na een zuivere trap op het lichaam door Yesper. Turbo Emma de Wit trad aan voor haar 10e gevecht en ook nu werd haar tegenstandster volledig overklast resulterend in een klinkende overwinning en nog steeds ongeslagen! Kortom een resultaat om mee thuis te komen in Bodegraven.

sport1

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie