Jostiband hoopt op concert in Ziggo Dome

De Jostiband bestaat 50 jaar, en ze willen dit groots vieren met een jubileumconcert op maandag 5 september 2016 in de Ziggo Dome te Amsterdam. Daar kunnen ze aan zoveel mogelijk mensen laten zien wat muziek voor mensen met een beperking kan doen. Het is voor de leden een droom die uitkomt. “De zaal moet vol.”
Ze organiseren het jubileumconcert zelf. Dat doen ze samen met de medecliënten en begeleiders van Ipse de Bruggen, de organisatie waar het orkest bij hoort.

“De Rotary Bodegraven wil graag zijn bijdrage leveren door hand- en spandiensten te verrichten. Hierbij kun je denken aan het regelen van vervoer van clïenten van Ipse de Bruggen die op
de Zwaluw wonen en naar het concert willen op maandag 5 september 2016″, zegt de trotse Bodegraafse Lyan Verburg, orkestleidster van de Jostiband.

Wat kun jij doen?

Om die droom werkelijkheid te laten worden, heeft de Jostiband geld nodig. Er is een speciale website gelanceerd, waar iedereen kan doneren. Ook wordt om hulp gevraagd. Iedereen die kan bijdragen aan publiciteit of kan helpen bij vormgeving, programmaboekjes en posters is welkom. Via de site kunnen eveneens kaartjes gekocht worden voor het evenement.

Doneer

Je kunt geld geven. Kies zelf hoeveel euro je wilt geven. Als je een bedrag doneert, krijg je van ze een leuk cadeautje. Kijk snel!

Ipse de Bruggen

De Jostiband is onderdeel van Ipse de Bruggen, een zorgorganisatie voor 5.000 mensen met een (licht) verstandelijke of meervoudige beperking. Het Jostiband Orkest is nu ’s werelds grootste muziekformatie van mensen met een verstandelijke beperking. De band telt 160 leden.

Kijk voor meer informatie op www.jostiband.nl/50

jostiband-foto-1024x449

Bron: NOS.nl

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie