Unieke openingsrun bij opening Reeuwijkse Randweg

Op zaterdag 30 januari 2016 gaat de Reeuwijkse Randweg officieel open. De gemeente en Sportclub Reeuwijk organiseren voor deze dag een unieke, eenmalige openingsrun op het nieuwe wegdek. Met dit hardloopevenement wil de gemeente de inwoners uit Reeuwijk en omgeving bedanken voor hun geduld tijdens de werkzaamheden.

Inschrijven

De loopafstanden zijn 5 kilometer voor volwassenen en 1 kilometer voor kinderen. De start vindt plaats nabij de nieuwe rotonde bij de kruising van de Reeuwijkse Randweg met de Oud Reeuwijkseweg. Het parcours gaat over de randweg tot bijna bij de Breevaart en weer terug. Er kan worden ingeschreven via www.inschrijven.nl. Inschrijven is mogelijk tot en met 23 januari 2016. Het inschrijfgeld voor de 5 km bedraagt € 6,- en voor de kidsrun € 3,-. De opbrengst van de openingsloop komt ten goede aan het Kika-fonds (www.kika.nl). Let op! Er is geen na-inschrijving mogelijk.
Ophalen startnummers

De startnummers kunnen op vrijdagavond 29 januari van 19.00 tot 21.00 uur worden opgehaald in de kantine van Sportclub Reeuwijk. Dit is in het Sportpark Groene Zoom aan de Buitenomweg in Reeuwijk. Een tweede afhaalmoment is op de dag zelf vanaf 11.00 uur in de tent bij de rotonde aan de Reeuwijkse Randweg. Voor de kidsrun wordt het startschot om 12.15 uur gegeven. De 5 kilometer start een half uur later om 12.45 uur.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie