180366_BOV Flyer A6 Hierrr met je kassabon2

BOV kassabon actie

De afgelopen weken heeft de BOV al vaak van zich laten horen met verschillende acties en evenementen. Van superzaterdag tot de streekmarkt. Ook voor de komende periode is de BOV volop actief met het organiseren van leuke evenementen met als aankomend activiteit “hier met je kassabon”

De BOV promoot het eigen dorp en roept iedereen op om zoveel mogelijk in het eigen dorp te kopen, daarom is er nu de kassabonnen actie. In de periode van maandag 15 juni 2018 t/m zaterdag 30 juni 2018 is uw kassabon geld waard, gooi hem daarom niet weg maar maak van uw kassabon een lotnummer.

Hoe doet u dat? Na iedere aankoop die u heeft gedaan, schrijft u op de achterzijde van de kassabon uw naam, telefoonnummer en mailadres. De kassabon kunt u in de daarvoor bestemde bussen deponeren, een bus staat bij de Primera Raadhuisplein en de andere bus staat de Jumbo Langerak, Broekvelden.

Op maandag 2 juli 2018 zal de BOV 10 kassabonnen trekken die een ieder 50 euro winnen. [uitgekeerd in een BOV Cadeaubon]

HIERRRRR MET JE KASSABON! UW KASSABON IS GELD WAARD!

Maak kans op 10x € 50,-*

HOE WERKT HET?
1. Schrijf uw naam, tel.nr. en e-mail adres op uw kassabon.
2. Deponeer de ingevulde kassabon in één van de twee BOV bussen te vinden bij Primera Raadhuisplein en Jumbo Langerak Broekvelden.
3. De BOV trekt op maandag 2 juli 2018 tien winnaars.
4. Deze actie loopt van vrijdag 15 juni t/m zaterdag 30 juni 2018.
* Uitgekeerd in BOV CadeaubonnenX