Doordacht groeit en verhuist naar nieuwe locatie

Ontwerpbureau Doordacht is te groot geworden voor het voormalige kaaspakhuis aan de Julianastraat in Bodegraven en verhuist daarom samen met de Waardse bedrijven Rien Regelt en Schakel Stuurt naar een gloednieuw kantoorpand aan de Oud-Bodegraafseweg 80. 
Voor de ontwikkeling van het nieuwe pand kozen lokale ondernemers Harm-Jan Bakker (eigenaar van Doordacht) en Rien Schakel (eigenaar van Rien Regelt en Schakel Stuurt) uitvoerders uit hun eigen netwerk. Zo werken o.a. Toba Architecten, Lok Installaties, Goudriaan Jongerius, Van Wijngaarden Duurzaam en Moerland Grondverzet mee aan het bouwproject. De aanvraag omgevingsvergunning voor de verbouwing werd in november 2020 goedgekeurd. 

Het pand deed in het verleden dienst als woonboerderij, antiekhandel en leerlooierij en wordt nu volledig getransformeerd tot modern kantoorgebouw. Inmiddels is de verbouwing aan de Oud-Bodegraafseweg gestart. Naar verwachting kunnen Doordacht, Rien Regelt en Schakel Stuurt nog voor de jaarwisseling hun nieuwe werkplekken betrekken.

Harm-Jan Bakker ziet een droom in vervulling gaan. “Kleine jongens worden groot. Inmiddels bestaat Doordacht alweer acht jaar. We hebben ons lang op deze stap voorbereid en nu is het eindelijk zover”. Door de verhuizing krijgt Doordacht de beschikking over meer dan twee keer zoveel ruimte. “Het nieuwe pand doet meer recht aan onze ambities”, stelt Bakker. “Hiermee kunnen we onze klanten nog beter bedienen.” 

Ook voor Rien Schakel is de verhuizing een grote stap. De eigenaar van Rien Regelt en Schakel Stuurt verruilt zijn bedrijfspand in Waarder voor de ruime locatie in Bodegraven. “We barsten momenteel  uit onze voegen hier aan de Maximalaan. Het is hoog tijd voor de volgende stap”, aldus Schakel. 

Op de hoogte blijven van de verbouwing? Volg dan de voortgang op www.doordacht.nu/pakhuis 

 

 

X