Nieuw: Rebo Flits! Heb jij al gekeken?

Heb jij hem al voorbij zien flitsen? Afgelopen vrijdag verrasten wij jullie met de allereerste Rebo Flits. Dit gloednieuwe videoconcept is vanaf nu wekelijks te zien op onze website en socials. Hierin blikken we terug op de belangrijkste, leukste en interessantste nieuwtjes van de week. En wie kan het beste bepalen wélke nieuwtjes dat zijn? Inderdaad, dat ben jij!
In 2 à 3 minuten stellen we jou helemaal up-to-date over onze gemeente. Stuit jij op een nieuwtje dat hierin niet kan missen? Tip ons via info@rebonieuws.nl of reageer onder dit bericht.

Van zakelijke- tot kinderrubrieken en van weekhighlights tot weekendplanning: je ziet het allemaal in de Rebo Flits. Isa Smeele presenteert de video’s. Initiatiefnemer Danny de Vries is trots op de eerste uitvoering; ‘’De reacties zijn superpositief en dit totaal andere concept zorgt voor mooie afwisseling binnen onze producties. Op Facebook en Instagram wordt de Flits inmiddels al duizenden keren bekeken We zijn blij dat het nu al in de smaak valt!’’, aldus Danny.

We blijven druk verder ontwikkelen. Jouw inbreng is daarin van harte welkom! Onze missie is en blijft ook: Voor en Door inwoners! Zo sluiten we de video’s af met een kinderboodschap, krijgen bedrijven de kans om een vacature uit te lichten en is er ruimte voor een sponsor van het filmpje. Ben of ken jij iemand die zo’n gunstig plekje in de Rebo-spotlights wel ziet zitten? Wij vinden het supertof als je ons benadert! 

Aflevering 1: Rebo Flits!

Advertentie