Stemmen maar! Wie wint de publieksprijs bij de Sterkste Schakel?

De Sterkste Schakel Verkiezing van 2023 telt maar liefst 13 nominaties van Bodegraafse- en Reeuwijkse gronden. De Sterkste Schakel kent naast de juryprijzen ook nog een Publieksprijs. Iedereen kan één stem uitbrengen op zijn of haar favoriete bedrijf. Stemmen doe je hier!
Van der Gugten Porsche Service Bodegraven

 ‘Wij mogen dit jaar ons dertig jarig bestaan vieren en zijn er hartstikke trots op dat wij juist dit jaar voor de tweede keer zijn voorgedragen.’, aldus Johan van der Gugten. In 2007 wonnen ze in hun sector.

Mobiliteitscentre Bodegraven

Al zes jaar zijn Audrey Huisman en Wimco Hoogendoorn het Mobiliteitscentre Bodegraven. Voor Audrey en Wimco zijn de merken die ze nu voeren – Peugeot, Citroën en Opel – zeer eigen.

BoekMar – administratieve dienstverlening Bodegraven

Een kantoor met een persoonlijke benadering als het om uw financiële administratie gaat? BoekMar Administratieve dienstverlening B.V. ontzorgt al ruim 10 jaar bedrijven en particulieren in de regio Bodegraven én daarbuiten. Naast het uitvoeren van uiteenlopende diensten als financiële administratie, belastingaangiften en jaarrekeningen bieden wij ook begeleiding en advies aangaande fiscale en financiële vragen

Think4 Bodegraven

‘Vergeet IT. Dat regelen wij.’ Dat is het uitgangspunt waarmee Tom Smit en Olof Koch in 2012 hun IT-support bedrijf mee begonnen. Ze zijn nu tien jaar verder en ondersteunen bijna 5.000 werkplekken bij meer dan 250 klanten.

Slagerij Rietveld Bodegraven

Thierry Rietveld is er razend trots op dat hij samen met zijn broer Tony een bijzonder bedrijf heeft: ‘Ons rundvlees komt van onze eigen boerderijen. Ruim twintig jaar geleden kocht onze vader een eigen boerderij om bij de slagerij zelf verantwoordelijk te kunnen zijn voor het welzijn van de dieren en de kwaliteit.’

Van Valkenburg Metaal & Techniek Bodegraven

In een gloednieuwe hal aan de Tjalk in Bodegraven zit Van Valkenburg metaal & techniek. In het ene deel staan een grote lasersnijder en kantmachines, in het andere wordt gelast, geboord en gemonteerd.

Van Velsen Reflectielijnen Bodegraven

‘Van Velsen is relatief klein met in het seizoen hooguit 100 mensen. Dat betekent dat iedereen hier in Bodegraven echt effect heeft op het werk dat uitgevoerd wordt. Dat maakt het werk leuker.’ aldus directeur Anne-Marie Zuidweg.


Dynamic Control Technology Bodegraven

De machines voor het verpakken van vleeswaren, het maken van gietmallen en restaureren van papier worden door de klanten van DCT gemaakt. DCT ontwerpt de software en de hardware om ze precies die bewegingen te laten maken die nodig zijn.

Patissiers Femke & Sander Reeuwijk

Op het internet zijn Femke & Sander gevestigd op www.patissiers.nl. En op die site vind je alle lekkernijen die zij – met hun 20 jaar ervaring – voor je kunnen maken: zoet en hartig, streekproducten en chocoladepost. Daarnaast binden ze klanten met verschillende activiteiten.

Steenbergen Transport Bodegraven

Robert Jan van Dam en Danny Geeraets leggen uit; ‘Wij leggen ons toe op 24-uurs transport, grotendeels binnen de Benelux, waarbij wij met meer dan 250 wagens een slaagpercentage van ruim 98% halen.’ Het meer dan 100-jaar oude bedrijf heeft zijn oorsprong in Bodegraven, maar heeft nu ook vestigingen in Meppel, Venlo en België.

De Bruin – Landbouwmechanisatie & Constructie Bodegraven

‘De Bruin staat mídden in de maatschappelijke discussie over de duurzaamheid van het boerenbedrijf in Nederland. ‘Wij zijn het doorgeefluik van ideeën en technieken van de industrie om de boer te helpen maximaal klaar te maken voor de toekomst.’

Fietslease Holland Reeuwijk

Christian den Heijer zag in 2015 een commerciële kans toen het Nationaal Fietsplan werd beëindigd. ‘Vanaf dat moment kunnen werkgevers de kosten voor een fiets van een werknemer in de werkkostenregeling vergoeden. Dat betekent dat het je als bedrijf niets hoeft te kosten.’ Met dat uitgangspunt bouwde hij een bedrijf op dat duizenden Nederlanders bedient.

Planresult Rijnland Bodegraven

‘Op 1 januari aanstaande móeten kantoorgebouwen het energielabel C hebben, wij helpen dat haalbaar te maken.’ Frans van der Maas en Reinout Kuus zijn al jaren bezig om (kantoor)gebouwen daartoe om te bouwen. ‘Vele eigenaren van vastgoed uit de jaren zestig en zeventig zoeken naar de slimste manier om die verduurzamingsslag te maken. Wij pakken dat planmatig aan.’

Bron & meer informatie: Sterkste Schakel Rijnland

Advertentie