De kop eraf van het wedstrijdseizoen voor Reflex en Heres

Op twee opeenvolgende zaterdagen troffen de turnsters van de 5e divisie van beide verenigingen elkaar. Op 23 januari in de turnhal van Den Haag en op 30 januari in de Meerkoet in Reeuwijk.




Voor Reflex kwamen de volgende turnsters uit: Mariëlle Graveland, Tiara Marelis, Anaïs Marelis, Raisa Straver en Denise van der Wolf. En voor Heres: Fleur Baas, Gaby van den Bos, Merel Huisman, Annabelle Marrazza, Renee van Schaik en Sterre Vreeswijk.

 

In Den Haag werd Heres 3e en Reflex 2e met een punten verschil van net iets meer dan 4 punten. Gaby werd individueel 1e op balk, Renee individueel 1e op vloer en Tiara mocht strijken met de eer van de individuele 2e plaats all-round.

Met verbeterpunten in het hoofd vertrokken beide verenigingen huiswaarts om elkaar een week later weer te treffen. Beide teams in onveranderde samenstelling.

Na een vlotte en gezellige wedstrijd, werd de ranking bekend gemaakt. Reflex werd 2e en Heres 1e, deze keer met een punten verschil van precies 4 punten. Zowel Tiara als Gaby werden individueel 1e op vloer en Mariëlle individueel 1e op sprong. Ook individueel all-round deden de turnsters het goed: Gaby 1e en Mariëlle 2e.

En daarmee is te zien dat beide verenigingen zeer gewaagd zijn aan elkaar. In de voorrondes treffen Reflex en Heres elkaar niet meer, maar mochten beide verenigingen zich plaatsen voor de finale, dan wordt het een weerzien op zaterdag 11 juni in Amsterdam.

IMG_2900

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie