Nog 8 dagen en dan is het zover: het NK JEUGD WIELRENNEN 2016

Op zaterdag 4 juni a.s. vindt in de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk, dorpskern Reeuwijk-Brug, het evenement ’Nederlands Kampioenschap Jeugdwielrennen 2016’plaats. Het Nederlands Kampioenschap Jeugdwielrennen is een jaarlijks terugkerend evenement, wat iedere keer door een andere vereniging in een andere gemeente in Nederland wordt georganiseerd.




Op 4 juni 2016 gaan ca. 730 jeugdrijders (jongens en meisjes) in de leeftijd van 8 tot 15 jaar de strijd met elkaar aan. Totaal worden er 14 wedstrijden gereden en komen er dus 14 nieuwe Nederlands Kampioenen bij! Buiten het feit dat er fanatiek gestreden zal worden om de eerste plaats is er voor de bezoekers veel te zien en te beleven in Reeuwijk-Brug.

PARCOUR 1

Het parcours voor de kleinste categorieën is gepland aan de oostkant van de Breevaart (Breevaart betreft de doorgaande vaart van Bodegraven naar Gouda). Start en finish zullen plaatsvinden bij het winkelcentrum De Mierakker. De afstand van het kleine parcours is 1.7 kilometer.

parcours nino 18032016 klein

PARCOUR 2

Het parcours voor de grootste categorieën is gepland zowel aan de west- als aan de oostkant van de Breevaart. Start en finish zullen plaatsvinden bij het winkelcentrum De Mierakker. De afstand van het grote parcours betreft 3.0 kilometer.

parcours nino 18032016

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie