Eenvoudige driepunter voor Rohda’76

Met twee vingers in de neus won Rohda’76 ook zijn tweede competitiewedstrijd. Op sportpark De Broekvelden was Hertha niet opgewassen tegen de Bodegravers, 3-0.

blank


Toch wisten de Vinkenveners de eerste 45 minuten de thuisclub van doelpunten af te houden. Dat ging soms gepaard met enig kunst- en vliegwerk. Chris Nap was nog het dichtst bij de openingsgoal, maar de spits zag zijn inzet via de paal weer het veld in caramboleren.

Na de thee kraakte Stephan Wahl de brilstand. De verdediger liet een fraaie vrije trap van zijn schoen vertrekken waarop de Hertha-sluitpost het antwoord schuldig moest blijven, 1-0. Even later was de wedstrijd in feite gespeeld. Met een eigen doelpunt tilden de gasten namelijk de score naar 2-0. Na goed voorbereidend werk van Tim van der Werf signeerde Arnoud Troost de 3-0 eindstand.

Zaterdag 17 september duikt Rohda’76 de polder in. Dan gaan de mannen van coach Boris van Es op bezoek bij SPV’81. De ploeg staat onder leiding van de Bodegraver Frits van Dijk. De wedstrijd in Polsbroek begint om 14.30 uur.

rohda76-hertha-spitsuur-week-37

Spitsuur voor het doel van Hertha. Foto Kees van der Wilk.

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie