Heren 1 nog niet op niveau

 




Bodegraven – zaterdag 22 oktober speelde VSTS H1 zijn tweede thuiswedstrijd in de Sporthoeve. Tegenstander Scarabee, een promovendus, stond na een wedstrijd meer een plek onder de mannen uit Bodegraven.

Met een amper fit team startte VSTS de wedstrijd voortvarend en na een tiental minuten stonden de mannen met een comfortabele 15-8 voor. Een lekker begin zou je zeggen. Wat er daarna gebeurde is niet helemaal duidelijk maar de eerste set sloeg volledig om en Scarabee kwam terug in de set en zelfs in de wedstrijd. Door hard werken van de mannen uit Ter Aar en het nodige geklungel van de kant van VSTS ging de eerste set met 23-25 verloren, een aardige dreun.

Tijdens de tweede set hielden de heren van Kraan & Roos VSTS last van deze dreun en het goede spel was ver te zoeken. Een goede speler kan al snel het verschil maken en VSTS H1 had zijn handen vol aan zo’n beetje de enige goede speler van Ter Aar. De tweede set was niet meer te redden en ging wederom verloren, 19-25.

Terug in de wedstrijd komen, dat was de taak van VSTS. De schouders werden er weer onder gezet en de felheid kwam terug. Precies wat er nodig was om van deze wedstrijd nog wat te maken. Dat Scarabee hier moeite mee had was duidelijk te zien en met twee maal 25-20 trok Kraan & Roos VSTS de stand weer gelijk naar 2-2.

De vijfde set zat de spanning er goed in. Toch slaagde VSTS er niet in om het spel van de twee sets ervoor door te zetten en de Bodegravers zakte er zelfs helemaal doorheen. 4-15 en 2-3 voor Scarabee.

We zijn nog lang niet op het niveau waar we vorig jaar eindigde maar elke week komen we weer een stapje dichterbij!!

Zaterdag 29 oktober speelt VSTS Heren 1 opnieuw thuis. Om 16:30 is Zovoc te tegenstander!

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie