BZ&PC heren blijven ongeslagen

Afgelopen zondag speelde 2 van de 3 nog ongeslagen ploegen in de landelijke 2e klasse tegen elkaar, DZT tegen BZ&PC. De wedstrijd eindigde in een 12-12 gelijkspel. De Bodegraafse waterpoloers behaalde hiermee niet het gewenste resultaat, maar bleven hiermee wel ongeslagen.




De ploeg ging goed van start. Het benutte direct 2 manmeer situaties en liepen met verzorgd spel uit naar 2-5. Gedurende de wedstrijd werd het spel slordiger en liet BZ de tegenstander terug in de wedstrijd komen. Een 5-8 voorsprong werd door de thuisploeg uit Deurne teniet gedaan, 8-8. Het team van Andreas de Heij toonde echter veerkracht en eindigde de derde periode met een 8-10 voorsprong. De vierde periode was fysiek en werd ondanks de stevige press verdediging weinig voor gefloten. DZT ging hier het beste mee over weg. Het kwam terug tot 10-10. Een minuut voor tijd pakte de thuisploeg voor het eerst de voorsprong met 12-11. Topscoorder Joey Schellingerhout schoot kort daarna de 12-12 binnen. DZT kreeg daarna nog één kans. René Peek onderschepte de bal echter slim waarmee het bij een gelijkspel bleef.

Zaterdag om 20.45uur speelt BZ&PC tegen de andere nog ongeslagen ploeg, VZV uit IJmuiden. Met winst doet de ploeg goede zaken in de strijd om de 1e plaats.

Door: Rogier van Veen
Archieffoto

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie