Verkeersexamen in Bodegraven

blank

Omdat alle leerlingen van groep 8 geslaagd waren voor hun theorie verkeersexamen mocht iedereen op donderdag 18 mei meedoen aan het praktijk verkeersexamen. Van te voren had iedereen zich goed voorbereid op de fiets route. Voordat je kon starten werd je fiets gecontroleerd. Met name op de bel, goed werkende remmen en verlichting. Daarna kreeg je een hesje aan met een nummer erop en kon de fietstocht beginnen. Langs de route zaten controleurs om te kijken of de verkeersregels goed werden toegepast en om eventueel kinderen die verkeerd fietsten weer goed op weg te sturen.

blank


blank

Daan van Goudszwaard had nul fout in zowel zijn theorie- als in zijn praktijk examen. En de groep 8 van juf Daisy was met een gemiddelde van 1,4 fout de beste groep van Bodegraven: theorie- en praktijkexamen bij elkaar opgeteld. Op vrijdagochtend 19 mei werd Daan samen met de nummers 2 en 3 van Bodegraven opgehaald door een politie auto en naar het gemeentehuis gebracht.

De andere winnaars fietsten daar achter aan. Op het gemeentehuis werden we in de trouwzaal ontvangen, hield de wethouder een praatje en werden alle winnaars in het zonnetje gezet.

blank

blank

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie