img-20180313-wa0001

Lizzy en Anastasija ontmoeten idolen Lisa & Lena

Het was een dag om nooit te vergeten! Voor deze 2 meiden uit Bodegraven, Lizzy en Anastasija (11 jaar), kwam gisteren hun droom uit; een Meet & Greet met hun grote idolen Lisa & Lena. Voor meiden die het tijdschrift de Tina lezen, die regelmatig Musical.lys maken en die een Instagram account hebben, zijn Lisa & Lena echte voorbeelden. De Duitse tweelingzussen Lisa & Lena werden in 2015 wereldberoemd dankzij Musical.ly, een app waarop tieners zelf korte videoclips kunnen opnemen en ze met de hele wereld delen. Intussen heeft de identieke tweeling maar liefst 24,3 miljoen volgers.
Lizzy en Anastasija hoorden van een wedstrijd om hun idolen te kunnen ontmoeten en lieten niets aan het toeval over; ze maakten wel honderd foto’s met het tijdschrift Tina in de hand en plaatsten er zoveel op Instagram dat het bijna niet anders kon dan dat zij deze unieke kans zouden krijgen. “We hebben zelfs in de sneeuw gelopen in ons J1MO71  T-shirt (Kledingmerk van Lisa&Lena) om de mooiste foto’s te kunnen maken! We hebben er echt álles voor over!” Het verlossende telefoontje zorgde dan ook voor veel emoties bij de enthousiaste meiden. 

Gisteren was het dan zover; samen met 4 andere meidenkoppels mochten ze naar Hoofddorp komen. Ze werden begeleid naar een ruimte waar een tafel met veel lekkers stond opgesteld en waar een cameraploeg van de NOS klaarstond om een reportage te maken voor het goed bekeken Jeugdjournaal. Toen Lisa & Lena opeens met hun lieve, lachende gezichten door de deur kwamen, waren de tranen van blijdschap en spanning niet meer tegen te houden! Er werd geknuffeld, cadeautjes werden uitgedeeld en natuurlijk werden er zoveel mogelijk filmpjes en foto’s gemaakt om uiteindelijk ook de eigen Social Media Accounts groter en succesvoller te maken, want wie wil er nou niet zó beroemd worden?! De reportage van het Jeugdjournaal zal te zien zijn op 23 april, rond 19.00 uur.

X