Kinderen van Patrick Zwanenburg, Lieke en Milou, openen Hubo Bodegraven

Woensdagavond 30 oktober is onder grote belangstelling de grootste Hubo vestiging in Bodegraven geopend. Na enkele maanden verbouwen is morgen de eerste officiële dag als Hubo. Met het doorbreken van de dozen, door de dochters van Patrick Lieke en Milou, was het officiele gedeelte ten einde en kon men de nieuwe winkel bekijken. 




Onder toeziend oog van vrienden, familie, medewerkers en relaties vertelde Patrick Zwanenburg trots te zijn op de nieuwe winkel en de tijd en energie wat iedereen er heeft ingestoken. 

Kom kijken

“Tijdens de openingsdagen op donderdag, vrijdag en zaterdag maken we er natuurlijk een feestje van, er zijn diverse leveranciers aanwezig met productdemonstraties. De klant profiteert van verschillende aanbieding en voor iedere klant een leuke attentie. We nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen!” gaat Patrick verder.

Volgende stap

Het verbouwen is nog niet voorbij, ook de vestiging van de broers in Waddinxveen wordt onder handen genomen. Deze wordt komende maand ook geopend als Hubo. “Maar daarover later meer, eerst deze week maar even genieten van dit mooie resultaat!” sluit Patrick enthousiast af.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank