crafter 4

Iets te vieren? 2rent 4you regelt alles! Werkelijk alles.

Een evenement organiseren waarover iedereen nog jaren napraat? Dan ben je bij 2rent 4you Party-Service aan het juiste adres: van tuinfeest tot bruiloft, van business event tot verjaarsfeestje. Maar het Bodegraafse bedrijf staat ook direct paraat bij een verzoek om verhuur van servies, glaswerk, taps, tafels, stoelen, en nog veel meer.

Lovende recensies

,,Werkelijk alles tot in de puntjes SUPER geregeld, mede door jullie is onze droomopening gerealiseerd’’. Of deze: ,,Diepe, diepe buiging, het was gewoon af’’. Vooruit, nog eentje dan: ,,Bij ons hebben jullie een BBQ verzorgd. Uitstekend voor elkaar, heerlijk vlees, mooie uitrusting, leuke mensen. Super voor elkaar. Een aanrader dus’’.

Het regent complimenten als 2rent 4you Party-Service weer eens een event tot in de puntjes heeft geregeld. Een gemiddelde waardering van 9,5. ,,Daar doen we het voor’’, glundert Andy Schonewille, een van de eigenaren, in de smaakvol ingerichte ontvangstruimte in het pand aan de Portugalweg 10. ,,Het is echt gaaf als je opdrachtgever en hun gasten nog lang napraten over een evenement’’, voegt de Bodegraver nog toe.

Vooral evenementen

Eigenlijk is Andy een ‘indringer’ bij 2rent 4you Party-Service. Zijn vrouw Sandra Slob startte de business in 2003. Als eenmanszaak vanaf een locatie aan de Zuidzijde. In die beginjaren verhuurde ze vooral servies, tafels en stoelen en verzorgde af en toe een catering. In 2006 leerde de onderneemster Andy kennen. Het stel kreeg verkering en trouwde. En behalve echtgenoten, zijn ze sinds 2010 ook allebei mede-eigenaar van 2rent 4you Party-Service. Inmiddels een gevestigde naam in Bodegraven als het gaat om de organisatie op het gebied van partyservice, catering en verhuur. In die 16 jaar verschoof het accent van de werkzaamheden. ,,Eerst was ongeveer 75% van ons werk verhuur en 25% evenementen. Dat is inmiddels andersom. Ons werk bestaat nu voor het grootste deel uit het organiseren van evenementen’’, vertrouwt Andy toe.

Zelf opgebouwd

,,De weekenden voor de komende zomer beginnen al redelijk gevuld te raken met bruiloften, bbq’s, openingen en andere partijen. Daar ligt ons hart’’, klinkt Andy betrokken. Zijn werkomstandigheden ervaart hij altijd als prettig. ,,Je komt telkens op een leuk feestje terecht met een gezellige sfeer. Daar doe je het voor. Onze slogan is niet voor niets: 2rent 4you geeft u net dat beetje meer’’, beklemtoont Andy. Hij en Sandra runnen de zaak met Bodegraafse nuchterheid. ,,We hebben alles op een boerenmanier opgebouwd’’, legt Andy onomwonden uit. ,,Iedere stuiver die we hebben verdiend, hebben we in de zaak gestopt. Alles wat je hier ziet is van onszelf’’. En dat is nogal wat. Wie rondstapt in het pand aan de Portugalweg, staat versteld van de omvang van de inventaris die de ondernemers in de loop der jaren hebben opgebouwd. Keurig geordende stellingen met borden, bestek, glaswerk, tafels, stoelen, koelkasten, taps, apparatuur, decoraties en nog veel, heel veel meer. Achterin de expeditie bevindt zich ook nog eens een grote koelcel gevuld met dranken.

Filmpjes

Niet alleen de recensies en de mond-op-mondreclame vertellen het verhaal van 2rent 4you Party- Service. Ook de filmpjes laten niets aan de verbeelding over. Zie eens hoe de gasten dansen op het Winterwonderlandfeest bij Van Velsen Refectielijnen. Bekijk het filmpje van de opening van transportbedrijf STEF op het Bodegraafse bedrijventerrein Groote Wetering. Je ruikt het aroma van de gebakken poffertjes, de rode wijn prikkelt je smaakpapillen. Het water loopt je in de mond bij het zien van de amuses, gepresenteerd op stijlvolle schaaltjes. En met de zomer in het vooruitzicht, gaat straks de 6 meter lange smoker barbecue weer knorrende magen tevreden stellen. ,,Die hebben we in 2017 aangeschaft en daarmee kunnen we tussen de 200 en 500 gasten bedienen’’. Om nog maar eens te benadrukken dat voor 2rent 4you Party-Service niets onmogelijk is.

Samenwerkingspartners

Veel doen Andy, Sandra en hun personeel zelf. Toch ontkomen zij er niet aan om terug te vallen op samenwerkingspartners. ,,We hebben mensen om ons heen verzameld waar we vertrouwen in hebben en waar we op kunnen bouwen’’, voegt Andy toe.

De financiële administratie blijft in eigen handen. ,,Mijn schoonmoeder verzorgt dit al sinds de start van het bedrijf. Zij is de financiële spil’’.

Tekst: Ad van den Herik

2rent4you party service

Bestaat sinds:
2003
 
Eigenaren:
Andy Schonewille en Sandra Slob
 
Aantal medewerkers:
4 fulltimers (naast de meewerkende eigenaren) en een pool van oproepkrachten en zzp’ers
 
Adres:
Portugalweg 10, 2411 PR Bodegraven
 
Telefoon:
0172-203615
 
E-mail:
 
Website:
 
Werkgebied:
Bodegraven en omstreken
 
Aanbod:
Voor volledige party-service en verhuur bent u bij 2rent 4you aan het juiste adres! Wij verzorgen totaaloplossingen voor evenementen. Van bedrijfsfeest tot themafeest of verjaardagsfeest, van bbq tot bruiloft; wij verzorgen het van A t/m Z.

 

 X