WhatsApp Image 2019-11-01 at 10.18.15

Celine Muller maakt trouwfilms: “Je kunt echt iets waardevols geven aan iemand”

Celine Muller (30) werkt in restaurant Anders in Bodegraven en voert daarnaast haar passie uit: bruiloftsvideo’s maken. Let’s Connect! Met deze nieuwe slogan gaat ze zich voorbereiden op het trouwseizoen van 2020. “De eerste aanmeldingen zijn al binnen.”

Vriendin

“Het begon bij een vriendin die mij als ceremoniemeester vroeg te filmen bij een bruiloft. “Daarna vroeg ze me ook om een tweede bruiloft te filmen, en zo is het balletje gaan rollen”, aldus cameravrouw Celine. “Ik had de eerste keer onwijs veel zenuwen, ik wilde alles perfect doen.” vertelt ze over de eerste bruiloft die zij ging filmen. Inmiddels heeft ze er al 15 gefilmd. “Ik heb een opleiding gedaan tot camerajournalist, maar ik ben een soort toevallig in de trouwfilms gerold. Daar ben ik op voort gaan borduren, en dat is eigenlijk hetgeen ik nu het meeste doe.” 

Muller maakt inmiddels zo’n drie jaar bruiloftsvideo’s. “Het maken van trouwfilms is heel seizoensgebonden, in de zomer ben ik er druk mee, maar in de winter heb ik af en toe ook een ander klusje.” Ze kan het goed combineren met het werk bij het restaurant. “Als ik een klusje heb kan ik altijd wel regelen dat ik het kan doen, dat is ideaal.”

Je kunt echt iets waardevols geven aan iemand

Waarom ze het filmen zo leuk vindt om te doen? “Wat ik heel tof vind is dat je een hele dag mag meemaken, van begin tot eind. Iedereen is vrolijk.” Ze vindt het mooi iets te kunnen leveren dat van waarde is. “De vader van een bruid heeft een herseninfarct gehad en lag daarom in een verpleegtehuis, maar ze wilde nog wel in haar trouwjurk daarnaartoe.” Muller filmde de gebeurtenis en leverde de film. “Toen zei de bruid: ‘ik vind het zo mooi dat ik dit nog heb’. Je kunt echt iets waardevols geven aan iemand.”

Hier kun je wat beelden zien van de video’s:

 

Wil je contact opnemen?

Je kunt Celine Muller mailen: info@celevenproductions.nl of de webiste bezoeken.

 

 X