2020-08-07

Mobiliteitscentre Bodegraven: Garage voor alle merken!

“Mobiliteitscentre Bodegraven was al langere tijd op zoek naar uitbreiding van haar activiteiten in de vorm van een universele aftersales formule, die past bij de uitstraling waar wij als team voor staan. We zien steeds meer variatie aan merken die aangeboden worden in onze werkplaats. De CarProf universele onderhoudsformule maakt het mogelijk al onze klanten te blijven bedienen voor service en onderhoud.

CarProf heeft niet alleen de benodigde uitstraling, maar biedt ook zeer interessante voordelen voor onze klanten, zoals 24 maanden garantie op  onderdelen en reparaties. Bovendien biedt CarProf kennis en ondersteuning bij ons voortdurend streven naar verdere kwaliteitsverbetering”, aldus Wimco Hoogendoorn, eigenaar van Mobiliteitscentre Bodegraven. Bij CarProf neemt men verkeersveiligheid zeer serieus en het gaat nóg een stapje verder; Niet alleen verzorgen onze monteurs een kwalitatieve APK voor uw auto.

Per uitgevoerde keuring doneert CarProf €0.50 ct aan TraVic-kids van Fonds  Slachtofferhulp. Dit project biedt specifieke behandeling op basis van wetenschappelijk onderzoek aan kinderen die nabestaande of slachtoffer zijn van een verkeersongeval. Een mooi initiatief , wie werkt daar niet graag aan mee!

 X