Molenbier avond

Molenbier avond Bij Robbert met biertjes van Brouwcafé De Molen

Vrijdagavond 17 januari is het feest in restaurant Bij Robbert. Bodegraafs Brouwcafé De Molen en Bij Robbert slaan de handen ineen om een gezellige avond met een vijf-gangen diner en passende biertjes te realiseren: De Molenbier avond. Twee bierconnaisseurs van De Molen zullen uitgebreide uitleg geven over de bieren, die zorgvuldig gekozen worden en passen bij de gerechten die in Bij Robbert worden bereid.

Thema-avond

“Je zit met zijn allen aan een grote tafel met de twee bierconnaisseurs Lamyae Aufi en Colin Hoeffnagel erbij, die kunnen alles uitleggen over de bieren. De Molen verzorgt de bieren en wij het eten”, aldus Robbert Goedhart, eigenaar van restaurant Bij Robbert en winnaar van de Gouden Pollepel. “We maken er echt een thema-avond van.” Goedhart organiseert maandelijks een thema-avond en is na het succes van de Amarone avond even zo enthousiast over de Molenbier avond.

“Bij elk gerecht hoort een ander biertje en bij binnenkomst wordt er een wat lichter biertje geschonken.” vertelt de kok over de inrichting van het menu. “Voor meer informatie over het menu kunnen mensen op de Facebookpagina kijken. Het wordt een avondvullend programma met Molenbieren en gerechten in restaurant Bij Robbert. We hebben er zin in, het wordt een leuke gezellige avond met lekker eten en lekker drinken.” aldus een enthousiaste Goedhart.

Reserveren

Er kunnen in totaal tot 25 personen aanschuiven bij de Molenbier avond, er is inmiddels nog plek voor 10 personen. “We willen dat iedereen goede uitleg kan krijgen van de bierconnaisseurs.” De avond kost 69,- euro per persoon. “Reserveren voor deze bijzondere avond kan via 0172-769093 onder vermelding van de ‘molenbier avond’.”X