Overzichtelijke woonadministratie én voordeel bij Karwei Bodegraven met Woonmapp! 

Inzicht, overzicht en eenvoud: dát is de kern van Woonmapp. Met dit gloednieuwe, gratis platform ligt jouw woonadministratie- en historie 24/7 binnen handbereik als glasheldere samenstelling. Om de lancering te vieren slaan Woonmapp en Karwei Bodegraven de handen ineen. Van deze samenwerking pluk jij de vruchten! Elke Woonmapp-gebruiker profiteert van 15% korting op vrijwel het gehele assortiment van Karwei Bodegraven, zes maanden lang.
Als je mag kiezen tussen een auto met heldere gebruikershistorie, óf een identieke uitvoering waarbij deze informatie onbekend is. Welke koop je dan? 

Waarschijnlijk neig je al gauw naar de eerste optie. Met alle belangrijke feiten op een rijtje voel je je zekerder. Zeker bij zo’n kostbaar bezit.

Een woning is nog véél kostbaarder dan een auto. Waarom is hier dan geen informatie over vastgelegd?

Woonmapp in de basis 

Dankzij Woonmapp bestaat die mogelijkheid nu wél. In voorgeprogrammeerde mappen upload je belangrijke informatie over jouw woning. Van energielasten tot verbouwingsdocumenten; in Woonmapp zet je alles snel op een rijtje. Zo weet je wat jouw woning waard is én wat hij maandelijks kost. Er is ruimte voor meerdere woningen. 

Daarbij bewaart Woonmapp jouw woninghistorie. En dat heeft waarde. Wanneer jij je huis verkoopt, kun je je Woonmapp laten bevriezen, anonimiseren en meeleveren aan de nieuwe bewoners. Verbouwingen, reparaties en verduurzamingen zijn snel zwart-op-wit te bewijzen. Tevens maak je gemakkelijk uitgavevergelijkingen met vroeger. 

Woonmapp kan de resterende garantieduur van jouw (nieuwe) apparaat of meubel onthouden. Je verzekeringen vind je in een handomdraai. Het inrichten- en bijhouden kost slechts een aantal klikken op de knop. Of het nou gaat om verhuisplannen of puur eigen inzicht: met Woonmapp ben je concreet, geordend en zorgvuldig. 

Woonmapp is de lucht al in, maar het team zit niet stil! Nieuwe functies zijn achter de schermen volop in ontwikkeling. Zo wordt het concept later verrijkt met energielabel-indicaties op basis van jouw woninginformatie. Onzekerheid over de duurzaamheid- en waarde van jouw woning is hiermee verleden tijd! Deze functie blijft gratis voor iedereen die zich nu aanmeldt. 

Lokale samenwerkingsactie Karwei Bodegraven 

Woonmapp is een project van Bodegraafse onderneming Doordacht. Als lanceringsactie bundelt het platform de krachten met Karwei Bodegraven. Voor de liefhebber van comfort en voordeel is deze lokale samenwerking een schot in de roos! 

Van verduurzaming tot verfbeurt: Woonmapp en Karwei maken elke klus zo makkelijk, overzichtelijk én voordelig mogelijk. Dankzij dit lokale topteam bespaar jij namelijk gegarandeerd. Bij jouw Woonmapp-registratie ontvang je een unieke code, die je kunt verzilveren tegen een Karwei Bodegraven Verhuispas. De korting van 15% op het gehele assortiment* is een halfjaar geldig. Dat is twee keer zo lang als de reguliere Verhuispas! Daarnaast kun je voor gratis aan-huis-adviezen en inmetingen bij jouw klus terecht bij Karwei Bodegraven. Upload de uitkomsten in Woonmapp en gun jezelf het meest overzichtelijke, comfortabele klusproces!

Meld je gratis aan via www.woonmapp.nl/karwei

Meer informatie? Kijk op www.woonmapp.nl

*met uitzondering van alle ‘Vast-laag-artikelen’, lopende en speciale acties, superstunts, cadeaukaarten en stickeracties. 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank