Pop-up restaurant De Bourgondiër gaat weer open

Culinair genieten in de sfeervolle omgeving van De Bourgondiër in Nieuwerbrug, in maart is het weer zover! Dan opent het inmiddels bekende pop-up restaurant van ondernemer Patrick Olsthoorn weer haar deuren. Samen met zijn vaste chef-kok Lars laat Patrick graag zien wat De Bourgondiër nog méér te bieden heeft, naast het faciliteren van feesten en partijen.




“In maart starten we inderdaad weer met ons tijdelijke restaurant-concept. Dat vinden we zelf ontzettend leuk om te doen en we gaan onze gasten ook weer echt verrassen met een heerlijk diner. Maar liefst 4 gangen serveren we dit jaar. We zijn 3 dagen in de week open gedurende de hele maand maart. Elke woensdag, donderdag en vrijdag. De reserveringen lopen hard, sommige dagen zitten we zelfs al vol. Mensen die willen komen eten raden we dan ook aan om een tafeltje te reserveren.”

Het pop-up restaurant in Nieuwerbrug is een origineel idee voor een etentje met vrienden, familie, collega’s of gezellig met z’n tweetjes. Twee jaar geleden nam Patrick het initiatief om een tijdelijk restaurant te openen op zijn locatie waar normaal gesproken besloten feesten en live muziek avonden georganiseerd worden. Lars van den Bovenkamp bedenkt de lekkerste gerechten op basis van vis, vlees of vega. Het pop-up menu wisselt wekelijks en ook al legt Lars de lat voor zichzelf hoog, het restaurantconcept van De Bourgondiër is toegankelijk voor iedereen.

Voor € 34,75 per persoon kunnen gasten genieten van een 4 gangendiner met een Bourgondisch tintje. Iedereen is van harte welkom om te komen tafelen bij De Bourgondiër in Nieuwerbrug. Reserveren kan eenvoudig via de website www.tap.nu/restaurant of telefonisch via 06-22667871.

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank