118770897_3193169474111618_4213941632640086482_n

Waterproof Shampoo treedt in winterse sferen op in het Evertshuis

Eind oktober is het zo ver: de band Waterproof Shampoo gaat -coronaproof- los in het Evertshuis! Vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober tovert de band zichzelf om in ‘Winterproof Shampoo’. Wees er snel bij: de zaterdag is sinds vanmiddag uitverkocht, maar voor vrijdag de 30e zijn nog kaarten. Het eerste drankje is van Waterproof Shampoo.

De band heeft een bijzonder jaar achter de rug door de coronacrisis. Normaal is de zomer hét jaar dat ze op gaan treden, maar nu kon dat niet. Daarom besluiten de vijf bandleden om in de winter te starten met een Wintertour. “We  gaan echt terug naar de basis; dat we zelf onze agenda vullen met kroegen en zalen.” aldus leadzanger Thijs Mansier. “We dachten: we moeten er gewoon uit.” Het optreden zal persoonlijker worden door de meer intieme setting van in totaal 75 personen. Aan tafels kunnen mensen per 4 zitten, en ze worden daar ook bediend. “Een café-gevoel.”

Een bijzonder kenmerk: “Normaal sluiten we de zomer af in ons eigen dorp: in het Evertshuis. Nu voelt het een beetje alsof we op het zelfde weekend een nieuw alternatief beginnen: de wintertour.”

Kaarten

Voor meer informatie zie Facebook. Je kunt kaarten reserveren per mail: info@waterproofshampoo.com 

 

 X