34c7baa6-8f7b-42a3-9cb3-d1bc4732e2d6

Winnaar Indische rijsttafel bij Robbert in Bodegraven

In het weekend van 19,20,21 maart gaan wij na het succes van de eerste editie op de Indische toer 2.0. Rundvlees gestoofd in tomatensaus, Saté Ajam en Makreel en Gamba uit de oven. Gaan er Indische belletjes rinkelen? Restaurant Bij Robbert biedt zijn gasten opnieuw een overheerlijke Indische rijsttafel. 

Wij mochten in samenwerking met restaurant bij Robbert een rijsttafel voor twee personen weggeven. De winnaar staat hieronder!

 

In deze tijd moet je creatief en actief blijven als restaurant eigenaar, aldus Robbert. Mensen zitten veel thuis, dat kan eentonig worden. Met de Indische rijsttafel tover je echt eens iets anders op tafel. U kent de term Indische rijsttafel misschien wel? Een rijsttafel is een tafel vol met heerlijke Indische/Indonesische gerechten en natuurlijk rijst. Op onze website staan alle gerechten. 

BESTELLEN

Wilt u zo’n overheerlijke rijsttafel? Voor 45,- heeft u een rijsttafel voor twee personen. Heel graag minimaal 24 uur van tevoren bestellen via info@bijrobbert.nl
De rijsttafel is af te halen in ons restaurant waar u kunt pinnen of contant kan betalen.

GERECHTEN

Nasi goreng 1
gebakken rijst
Daging smoor 2
rundvlees gestoofd in tomatensaus
Sate ajam 3 
kipsate in pindasaus
Toemis kool 4
witte kool in zoete kokossaus
Sambal goreng groenten 5
groenten in pittige saus
Pepesan ikan 6
makreel en gamba uit de oven

Bijgerechten.
Kroepoek,garnalen chips 7
Bawang goreng,gebakken ui 8
Soroendeng,kruidige kokosmix 9
Atjar tjampoer,groenten in zoetzuur 10
Atjar ketimoen,zoetzure komkommer 11
Kentang kering,pittige aardappel chips 12
Spekkoek,Indonesië zoete cake 13
Roedjak manis,fruit in zoete dressing 14

Bereidingswijzen

1. Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius.
2. Neem de bakjes met de cijfers (1 t/m 6). Haal de deksel niet van de bakjes af.
3. Zet de bakjes in de oven voor 25 minuten.
4. Haal in de tussentijd de deksels van de bakjes met de cijfers op de labels (7 t/m 12). Zet ze op tafels en strooi deze over de gerechten naar smaak.
5. Neem de bakjes uit de oven na 25 minuten en haal de deksels er af, serveer het warme eten in in schalen of in de bakjes.
6. De cijfers 13&14 zijn desserts



X