25ste editie Indoor Bodegraven

Vrijdag 4 november t/m zondag 6 november organiseert Les Chevaliersin samenwerking met het Hippisch Centrum Bodegraven het 25ste Indoor Bodegraven. Dit jaar mogen we weer 200 dressuur combinaties verwelkomen van B tot Subtop niveau. Op ons concours werd ook gestart door nationale topruiters/amazones zoals Dinja van Lieren (Brons EK 2022).Daarnaast komen dat weekend 32manege ruiters en amazones in actie met de Mega Carrousel. Vanwege het jubileum komt naast de Kür op muziek een spectaculaire western show die wordt verzorgd door “The Future Guys .
Deze 6 man sterke formatie stunt op, naast en zelfs onder het paard. Zij geven shows in heel Europa en iedereen is van harte welkom te komen kijken en plaats nemen op onze tribune die speciaal is opgebouwd voor dit festijn. Op vrijdag wordt bovendien de sportieve dag afgesloten met een feestavond waar Anno Britting het geheel muzikaal zal opluisteren. Op zaterdag is een after party met de Music Company. Het Indoor Bodegraven is vrij toegankelijk.

Programma Indoor Bodegraven 2022 

Vrijdag vanaf 11:30 dressuur L2 t/m subtop. Om 22:30 feestavond met Anno Britting.

Zaterdag om 9:00 dressuur L2 t/msubtop. Tevens Kur op Muziek. En om 20:00 wordt een show gegeven door“The Future Guys” Zondag start om 9:00 met B en L1 dressuur, en om 12:30is de “Mega carrousel” de afsluiting van het weekend.

Het team van Hippisch Centrum Bodegraven verwelkomt u in de boven zaal met een gezellig hapje eten en drinken met uitzicht op een sportief weekend.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank