Rebo Pakjes Jacht zaterdag 26 november

blank

Fanatiek speuren, blije gezichten en supertoffe cadeau’s: de eerste Rebo-PakjesJacht was vorig jaar een enorm succes! Dat smaakt naar meer, vinden wij. Daarom melden we met trots dat de tweede editie op zaterdag 26 november zal plaatsvinden! In de hele gemeente gaat jong en oud op zoek naar verstopte cadeaus. Een mooi moment om iedereen de kans te geven op een cadeautje tijdens de feestdagen.

blank


Enthousiaste bedrijven uit onze gemeente omarmden de actie vorig jaar. Dankzij hen mochten wij voor de allereerste editie al veel cadeaus inkopen om te verstoppen door de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

blank

Wil jij als bedrijf voor ‘Sint’ spelen?

Jij, als lokale ondernemer, krijgt de kans om kinderen uit Bodegraven-Reeuwijk een leuk cadeau(tje) aan te bieden! Zo maken wij deze actie samen tot een groot succes en toveren wij een lach op de gezichten van de kinderen met een presentje op deze feestelijke dag. Hierbij zouden wij het te gek vinden als zoveel mogelijk ondernemers een steentje bijdragen!

Goed doel: Kinderboerderij de Oude Zustertuin

Sluit jullie bedrijf zich ook aan bij deze vrolijke actie? Dan steun jij automatisch ook nog een ánder goed doel naast deze topdag. Per deelnemend bedrijf zetten wij namelijk een bedrag opzij voor de Oude Zustertuin! Hier komen jong en oud samen om te spelen en te ontspannen. Verschillende opties om aan te bieden staan nog open en hangen deels af van het aantal deelnemers. Hoe meer animo, hoe grootser wij mogen uitpakken én……hoe meer cadeau’s onze Rebo-Piet zal verstoppen!

Meedoen? Mail naar info@rebonieuws.nl en wij kijken samen met jou naar het juiste pakket!

Jullie bedrijf uit Bodegraven-Reeuwijk is onmisbaar; doe mee!

blank

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank