Droogspecialist Bodegraven 15 jaar!

Feest bij Droogspecialist Bodegraven! Oprichter Joost Rozestraten mag vandaag vijftien kaarsjes uitblazen voor zijn bedrijf. Zijn enthousiaste team trapt dit jubileum vanochtend in stijl af met een knallende verrassing voor Joost. Het bedrijf dat hij opbouwde in een boerenschuur, mocht door de jaren heen uitgroeien tot succesvolle schakel binnen de branche. Joost blikt terug op deze mooie jaren én kijkt vol frisse moed vooruit. Want één ding is zeker: het werkplezier wordt met de jaren alleen maar sterker! 

Slingers, ballonnen, taart… vanaf ’s ochtends vroeg was het team al druk in de weer om het pand aan te kleden voor de grote dag. Joost kreeg een warm, opvallend onthaal; omringd door een rode rookwolk verrassen zijn collega’s hem op een onvergetelijke manier. Komend voorjaar zet Droogspecialist het feest voort met een grotere viering voor genodigden!

Van boerenschuur naar gloednieuw pand

Na negen jaar dienst bij een werkgever, begint Joost vijftien jaar terug voor zichzelf. Dat hij vandaag de dag zo’n succesvol bedrijf zou runnen mét een prachtig pand en hecht team, durfde Joost niet te dromen toen hij Droogspecialist destijds opstartte in een boerenschuur. ‘’Tijdens de startfase van mijn bedrijf liep ik tussen de koeien. Hierna heb ik lang gewerkt vanuit een loods. Met de jaren groeiden we overal steeds sneller uit.’’, vertelt Joost.

Inmiddels vestigt Droogspecialist zich nu tweeënhalf jaar in een gloednieuw pand. En wat voor één! Joost liet het pand bouwen op een ideale locatie en rustte niet vóórdat hij de binnenruimte eigenhandig omtoverde tot zijn droomplek.

Vijftien jaar later en héél wat ontwikkelingen rijker, blijft het werkplezier er nog altijd vanaf spatten. ‘’Nog steeds vliegen de jaren voorbij! Van drogen op boorplatforms tot schepen; via dit vak kom je op de gekste, bijzonderste plekken. Dit gebeurt natuurlijk niet dagelijks. Zo is het drogen van waterschade voor verzekeraars en particulieren weer een totaal andere kant van het vak dan de eerdergenoemde voorbeelden, maar zijn wij ook hierin zeer actief. Daarnaast kan de industriële sector bijvoorbeeld ook altijd op ons rekenen en staan wij klaar bij onderhoudsklussen. Het rijtje met verschillende diensten is dus erg lang. Júíst deze afwisseling maakt dit werk dynamisch en interessant.’’, aldus Joost.

 

De kracht van Droogspecialist

‘’Mijn focus ligt niet op keiharde prestaties als onderneming. Werkplezier en flexibiliteit staan wél hoog in het vaandel. Met deze kernpunten helpen we mensen uit de brand, denken we mee in onverwachte situaties en zijn we ingespeeld op spoedgevallen. Soms vereist een klus binnen een uurtje hulp op locatie. Dat soort momenten blijven uitdagend, dus blijven wij alles op alles zetten. Wat er ook gebeurt, wij laten mensen nooit in de steek. Hierbij vinden wij het belangrijk om vernieuwing te blijven bieden aan onze klanten. Daarom blijven wij ontwikkelen en investeren in nieuwe machines en technieken. De waardering die we voor onze inzet terugkrijgen doet ons goed: elke dag mensen blij maken, dát is het doel.’’, legt Joost uit.

Joost deinst niet terug voor de nodige uitdaging. Zo ziet hij het ook wel zitten om zijn doel aan te vliegen op grotere schaal. ‘’Als de kans tot het openen van meerdere filialen zich ooit voordoet, zal ik deze zeker aangrijpen!’’, laat hij weten. Al met al, een rooskleurige toekomstvisie voor dit gedreven bedrijf!

AdresBotter 13, 2411 NM Bodegraven

Telefoon0172 203 943

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank