Bodegraafse Marianna van Leeuwen te zien in nieuwe documentaire op Videoland

Wat zou je doen voor een luxe vakantie? Hoe ver ga je voor een dure designertas? In de wereld van Hansen en Grietjes, waarin Hans de sugardaddy 2.0 is die de rekening betaalt, draait het allemaal om luxe en geld in ruil voor aandacht, gezelschap of seks. In de nieuwe Videoland Original documentaire ‘Hans Betaalt de Schade’ volgt maker Mildred Roethof o.a. de Bodegraafse Marianne van Leeuwen. Zij leeft in een wereld vol luxe en snel geld. Ze vertellen hoe ze terecht zijn gekomen in deze wereld en hun eigen rol als onderneemsters.
Hoe kwamen ze bij jou terecht?

De 21-jarige dame is vrij actief op Instagram. Ze heeft ruim 11.000 volgers. Ze laat hier veel zien over haar luxe en snelle leven. Daar laat ze alles zien over haar luxe leven. Dit is de documentairemaker niet onopgemerkt gebleven. Ze vroeg mij via een privé berichtje op Instagram of ik het zag zitten om mee te werken aan een documentaire over het rijke en snelle leven. Na een paar gesprekken kozen ze mij en ook mijn vriendin.

Persoonlijke verhalen schetsen een uniek portret van deze inmiddels niet meer zo anonieme scene. Maker Mildred Roethoef: “Ik hoop dat deze docu een interessante inkijk geeft in een lifestyle die lang onder de radar bleef. Mijn doel is om te laten zien in wat voor bubbel we leven en dat, mede door de invloed en druk van social media ,de drang naar luxe, geld en uiterlijk vertoon groter wordt.

‘Hans Betaalt De Schade’ is geproduceerd door Human Nature Films en is vanaf dinsdag 24 november exclusief te zien bij Videoland.

 X