HR_Boef_Maas theater en dans ©Sjoerd Kelderman

BOEF (4+) spannende theatervoorstelling voor kleuters Voorjaarsvakantie aanrader in het Evertshuis!

Bodegraven – BOEF, een spannende ‘whodunit voor kleuters’ van Maas Theater & Dans, is in het Evertshuis op woensdag 26 februari te zien. Met een gratis workshop ‘boeven vangen’ na de voorstelling voor kleine boefjes.
Snelheid, een zwarte schaduw, krakende schoenen, een gillend alarm dat alles verraadt. ‘Boef’ is een echt boevenavontuur voor kinderen, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, vriendjes én ouders of verzorgers. Met zwarte maskers, grappige mimetechniek en simpele omdraaiingen nemen de spelers de kinderen mee in een eenvoudige puzzel. Wie is de echte boef? Wat is de juiste sluiptechniek en hoe kan je de politie helpen? Twee houtje-touwtje-detectives geven een masterclass ‘boef’.

Met fantasie, humor en slapstick brengen Lisa Groothof en Dwayne Toemere deze spannende theatervoorstelling voor kleuters. Na de voorstelling is er een GRATIS workshop ‘Boeven vangen’ voor kleine boeven in de zaal.

De voorstelling begint om 14:00 uur, tickets kosten € 10,00. Voor meer informatie en het reserveren van tickets zie www.evertshuis.nl/boef Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven.

PRAKTISCHE INFORMATIE

WOENSDAG 26 FEBRUARI

Maas Theater & Dans – BOEF (4+)

Genre: Jeugd en familie (4+)

Aanvang: 14.00 uur*

Entree: € 10,00

* gratis workshop ‘Boeven vangen’ na de voorstelling duurt van 15:00 tot ongeveer 15:45 uur.

Foto: Sjoerd KeldermanX