Buitenbad Sportcentrum de Kuil kan open!

Vrijdag 23 april heeft de bouwkundige oplevering plaatsgevonden. Het zwembad kan gebruikt worden. Helaas nu nog alleen voor banenzwemmen. Ook de verenigingen kunnen al wel gebruik gaan maken van het buitenbad. Afhankelijk van de maatregelen hopen we met z’n allen ook recreatief open te kunnen. De afgelopen weken is er hard toegewerkt naar dit moment. Zeker met de koude nachten moesten de kachels hard werken om de gewenste temperatuur te halen van 24 graden te halen. Het water is ook kraakhelder.
Reserveren

Het banenzwemmen kan starten vanaf woensdag 28 april. Voor het banenzwemmen is het wel nodig om te reserveren. Dit kan via de website www.optisport.nl/kuil. Op dit moment zijn er op doordeweekse ochtenden tijdsloten van een uur ingepland. Op diverse avonden kan er ook gezwommen worden. Indien de belangstelling groot is zullen de banenzwemuren verder uitgebreid worden. Stuur hiervoor een mail naar kuil@optisport.nl om tijden aan ons door te geven.

Vanuit de overheid hopen we op meer mogelijkheden. Wanneer daar meer bekend over is zal er ook meer info komen over de zomerabonnementen. Uiteraard hopen we ook een grootse openingsweek te organiseren.

Team Sportcentrum de Kuil

Ook is er een vacature beschikbaar voor ‘medewerker buitenbad’ bij De Kuil! Bekijk het hier.

Ingezonden bericht

X