WeBike4Alzheimer

Burendag wordt extra feestelijk bij centra Zorgpartners

Voor De Reehorst en Vijverhof in Bodegraven-Reeuwijk wordt Burendag aanstaande zaterdag, 24 september, extra bijzonder. Daarvoor organiseren deze zorgcentra van Zorgpartners Midden-Holland allerlei leuke activiteiten op hun terrein aan de Poelruit 12 in Reeuwijk en Burg. van Dobben de Bruijnstraat 23 in Bodegraven voor de bewoners en cliënten, hun familie, mensen uit de buurt en alle andere belangstellenden. Jong en oud(er) zijn er welkom voor bijvoorbeeld linedance, Japans biljart en diverse optredens en demonstraties.
Ook zijn De Reehorst en Vijverhof die dag tussen 8.00 en 15.00 uur startlocatie en tot 18.00 uur een gezellig Fietspunt op de route van de eerste benefiet(s)actie We Bike 4 Alzheimer. Het inschrijfgeld van de deelnemers die een uitgestippelde route fietsen, is bestemd voor het spaardoel van een centrum naar keuze.

De weersverwachting voor komende zaterdag ziet er op dit moment gunstig uit. Niets lijkt een mooie dag voor de bewoners en cliënten van De Reehorst en Vijverhof én de deelnemers aan de activiteiten van Burendag of aan de benefiet(s)actie van Zorgpartners in de weg te staan.

Tickets voor We Bike 4 Alzheimer zijn voor 15 euro per deelnemer verkrijgbaar via www.webike4alzheimer.nl. Ook voor de meest actuele informatie over onder meer het programma van Burendag, de catering, de spaardoelen van alle centra en donaties verwijst Zorgpartners naar deze website. Burendag bij De Reehorst en Vijverhof belooft met We Bike 4 Alzheimer een feest voor iedereen te worden.

X