CDA: De jeugd heeft de toekomst

Afgelopen donderdag 10 maart heeft Jan van Rooijen een bezoek gebracht aan basisschool De Brug in Nieuwerbrug. Als gemeenteraadslid en kandidaat voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen wil Jan in het bijzonder opkomen voor de belangen van de inwoners van Nieuwerbrug. Eerst gaf Jan een gastles voor de kinderen van groep 8 met als onderwerp de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Daarna werd hij uitgenodigd door de leerlingenraad.
De bouw van de nieuwe school in De Wijde Wiericke komt steeds dichterbij. Iedereen kijkt daar naar uit, maar dat betekent ook, dat we willen nadenken wat er met de achterlaatlocatie van de school en de gymzaal gaat gebeuren. De kinderen hadden goede ideeën. Zo willen de kinderen graag ruimte om te spelen en een skatebaan is ook een grote wens van de kinderen uit Nieuwerbrug. Een heel goed voorstel waar Jan niet aan gedacht had was een plek voor een hondenspeelplaats.

Aanstaande zaterdag kunnen de volwassenen uit Nieuwerbrug hun ideeën geven over de inrichting van de achterlaatlocatie. Tussen 14:00 en 15:30 uur zal Jan van Rooijen namens het CDA Bodegraven-Reeuwijk aanwezig zijn op het schoolplein. Heeft u andere vragen aan Jan of wilt u gezellig een kopje koffie komen drinken, kan dat uiteraard ook.

Foto; Jan van Rooijen kandidaat voor de gemeenteraad namens het CDA in gesprek met de leerlingenraad van school De Brug in Nieuwerbrug.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank