Chansons van Edith Piaf door Les Triadours in het Evertshuis

Bodegraven – De beroemdste zangeres van het Franse chanson is Edith Piaf. Het Belgische ‘Les Triadours’ geeft je met deze muzikale voorstelling een inkijkje in het bewogen leven en werk van Piaf. Dit zondagmiddag concert in de theaterzaal van het Evertshuis op 9 oktober wordt georganiseerd door vrijwilligers van het KUNSTCAFÉ.  

Chansons zijn door het gelijknamige televisieprogramma van Matthijs van Nieuwskerk en Rob Kemps geliefder dan ooit. Piaf wordt gezien als de koningin van het Franse lied, met bekende songs als ‘La Vie En Rose’, ‘Milord’ en ‘Non, je ne regrette rien’. Mireille Vaessen is de zangeres en frontvrouw van het Belgische trio. Zij dook voor deze voorstelling in de brieven, interviews en films van Edith Piaf.

Vaessen speelde muziektheater voor jong en oud en zingt al heel haar leven in verschillende genres. Van jazz, blues en soul tot echte rock ’n roll. Vol overgave vertelt ze hier een verhaal van armoede en hoop, passie en verdriet, succes en ongeluk, maar altijd doorspekt met die onsterfelijke chansons. Ze laat zich muzikaal bijstaan door Martine de Kok (piano, accordeon & zang)) en Sam Pasternak (gitaar, cello & piano).

Het concert op 9 oktober begint om 15.00 uur, de theaterkassa opent om 14.00 uur. Kaarten kosten € 18,50 inclusief drankje. Voor meer informatie en reserveren ga naar: www.evertshuis.nl/chansons-van-edith-piaf

Praktische informatie

ZONDAG 9 OKTOBER 2022

Chansons van Edith Piaf door Les Triadours

MUZIEK / KUNSTCAFÉ

AANVANG 15.00 uur

ENTREE: € 18,50 (inclusief drankje)

LOCATIE: THEATERZAAL Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank