Collectanten Nierstichting in Bodegraven halen 4000 euro op

Bodegraven, 16 oktober 2022– Ruim 40.000 vrijwilligers collecteerden van 18 tot en met 24 september in heel Nederland tijdens de collecteweek van de Nierstichting. In Bodegraven bracht dat 4056,35 euro op. Alle donaties dragen bij aan een toekomst waarin nierziekten genezen kunnen worden.
Kinderen met een nierziekte hebben weinig energie, mogen niet eten en drinken wat ze willen, moeten veel zware medicijnen slikken en soms zelfs dialyseren. Dat is slopend. Maar ze geven niet op. Tom Oostrom, directeur Nierstichting: “Elke dag weer vragen deze doorzetters het uiterste van zichzelf om gewoon te léven. Jonge helden zijn het. Voor hén willen wij er zijn. Nu en later.”

Collectanten essentieel

“Samen kunnen we ervoor zorgen dat kinderen met een nierziekte weer mee kunnen doen. Door er aandacht voor te vragen en door meer onderzoek te doen. De Nierstichting krijgt geen structurele financiële steun van de overheid en is afhankelijk van giften en donaties. De inkomsten uit de collecteweek zijn dan ook fundamenteel voor de Nierstichting. Wij bedanken alle collectanten dan ook hartelijk voor hun vrijwillige inzet en donateurs voor hun steun. En zijn ontzettend blij met deze opbrengst.”

Collectant gemist?

Wie de collectant van de Nierstichting is misgelopen, kan alsnog een donatie doen op https://nierstichting.nl/. Doneer en help mee zodat kinderen met een nierziekte weer mee kunnen doen.

Volgend jaar helpen collecteren?

Lijkt het je leuk om volgend jaar ook te collecteren voor de nierstichting? We kunnen altijd collectanten gebruiken. Het kost slechts een paar uur tijd per jaar. Je kunt je hiervoor aanmelden via https://nierstichting.nl/help-mee/collecteren/aanmelden-als-collectant/.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank