ESTO doet zichzelf met 0-1 verlies tekort

Tegenstander EMM ‘21 snoepte met de kleinst mogelijke overwinning ESTO drie punten af. Dit hoewel ESTO toch bijna de gehele wedstrijd de touwtje redelijk goed in handen had. Vooral voor de rust creëerde ESTO met goed en verzorgd voetbal goede mogelijkheden om de wedstrijd naar zich toe te trekken.
De kansen waren volop aanwezig maar het net werd niet gevonden. Na de rust was het spelbeeld wat slordiger en dat gaf EMM ‘21 mogelijkheid het winnende doelpunt te maken. Een ijzeren wet in de voetbal is: “als het jou niet lukt te scoren gaat soms onverdiend de tegenstander er met de winst vandoor”. Dat gebeurde dan ook. Nauwelijks 7 minuten voor tijd verdween de bal in de verre hoek langs Joey Anker voor de 0-1. Met deze einduitslag geeft ESTO de koppositie uit handen maar blijft dankzij het verlies van de directe belagers nog wel op de 2e plaats staan. Na vier wedstrijden kun je constateren dat de krachtsverhoudingen in deze nieuwe zaterdag 2e klas klein zijn.

Volgende week is er geen wedstrijd en de week daarna bezoekt Legmeervogels uit Uithoorn de Kievitsheuvel in Bodegraven. Op 28 oktober begint de wedstrijd om 14.30 uur.

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank