RVC’33-awards uitgereikt

Na 2 bewogen jaren was het weer tijd voor een bijzondere avond op RVC’33. Na onvolledige voetbalseizoenen door COVID moeten de sponsoren die RVC’33 elk jaar blijven steunen niet worden vergeten. Middels deze RVC’33 Awards-avond dankt de vereniging hun voor de sponsoring van afgelopen seizoen. 
Een nieuwe commissie stond klaar om er weer een succes van te maken. Met een lange tijd aan voorbereidingen was vrijdag 14 oktober de avond waarop het ging gebeuren. De kantine was omgetoverd tot een feestelijke zaal met zwart en gouden accenten om in Great Gatsby sferen te komen. De ene nog beter gekleed in thema dan de ander. Met weer een duo als presentatoren, bestaande uit Rens Mathot en Simone van Veen, werden de Awards uitgereikt aan de beste spelers van het team gekozen door eigen teamgenoten. Met als aanvulling een creatieve video van het team waarbij ze terug in de tijd gaan met het beroep van de sponsor. Wat een leuke creaties zijn er weer aangeleverd! Daarna zijn de statafels aan de kant gegaan, de hakken omgewisseld voor gympen en heeft DJ Harry iedereen los gekregen op de dansvloer. Het was voor iedereen weer een groot succes en hopen dat de sponsoren en alle verdere leden genoten hebben. 

Winnaars awards:

Barry Vergeer (H1), Iris Stolwijk (VR1), Rens van der Werf (H2), Mari Blanken (H3), Michael Heemelaar (H4), Richard Verweij (H5), Mels Verweij (H6), Lisa Vergeer (VR2), Sanne van Delft (VR3), Ronald van der Weiden (VE1), Erik van der Werf (JO19-1), Ton Vergeer (JO19-2), Luuc Looijestijn (JO19-3) en Naomi Burnett (MO19-1).

Foto: Winnaars RVC’33-awards

(foto gemaakt door Marlien van Leeuwen)

Voor evt. extra foto’s:

https://myalbum.com/album/E74fjBDxojPAme/

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank