De ReBonieuws samenvatting van week 47

Bekijk hier de ReBonieuws samenvatting van de week! Klik op de kop om het gehele artikel te lezen.
Auto te water in Reeuwijk

Vergeten de handrem aan te trekken? Een bestuurder ondervond vanochtend aan de Greidweide in Reeuwijk wat er dan kan gebeuren. 

Autoinbraken in de wijk Broekvelden in Bodegraven

Eigenaren van meerdere personenauto’s zagen maandagochtend tot hun schrik dat er onderdelen uit de auto waren gestolen.  Onbekenden sloegen toe in de nacht aan de Kolblei, Zeelt en Winde in Bodegraven.

Alternatieve Sinterklaasintocht: Pieten komen langs in Weideveld

“Om 13:00 begonnen we bij het eerste huisje.” Linda en Michael zijn met twee Pieten de wijk Weideveld ingegaan, voor een tocht langs huizen: pepernoten, een cadeautje en een snoepzakje worden uitgedeeld aan kinderen en foto’s  kunnen worden gemaakt. Het stel organiseerde eerst Halloween in Weideveld, en nu de Pieten. “We willen op een coronaproof manier de kindjes een magisch moment geven.” Maar liefst 57 gezinnen doen mee met het alternatief voor de Sinterklaasintocht. “Ik hoor via de app dat de kinderen met spanning zitten te wachten” aldus Linda. 

ReBo-er van de Week: Jolanda de Koning

Ze is een doorbijter, met vaak een lach op haar gezicht, zelfs als het moeilijk is. Ze strijdt al lang voor een doel wat zij en haar man erg belangrijk vinden; Kinderen Kankervrij. De ReBo-er van deze week is: Jolanda de Koning!X