FILM Spencer geeft een inkijkje in het leven van de Britse Royals

Bodegraven-Reeuwijk –  Spencer is ‘een fabel gebaseerd op een waargebeurde tragedie’, zo valt te lezen voor de film begint. En misschien is dat wel de enige manier om het verhaal van Diana echt te kunnen vertellen. ‘Ze is een van de bekendste figuren uit de contemporaine cultuur’, stelde regisseur Larraín in een interview met de BBC. ‘Maar tegelijkertijd is ze een mysterie.’ Op zondagmiddag 25 september te zien in het Evertshuis met aansluitend een heerlijk pastabuffet.
Het verhaal

December 1991; Het huwelijk van de Prins en Prinses van Wales is met de jaren behoorlijk kil geworden. Ondanks geruchten over vermeende affaires en een eventuele scheiding, vinden er volop kerstfestiviteiten plaats rondom het Sandringham House. Een tijd waarin er gejaagd en geschoten, gegeten en gedronken wordt. Diana kent het ritueel. Echter zullen de dingen dit jaar heel anders zijn.

De regie is in handen van de veelbekroonde Pablo Larraín. Steven Knight bekend van o.a. Peaky Blinders heeft het script geschreven van dit biografische drama over het koninklijke leven van prinses Diana. Met in de hoofdrollen Kristen Stewart, Sean Harris, Sally Hawkins en Timothy Spall.

Informatie en tickets

De film Spencer begint om 15.00 uur, tickets kosten € 10,00 inclusief pauzedrankje. Na de film is er een heerlijke filmhap in het Grand Café. Toine serveert deze keer een pastabuffet voor € 15,00 per persoon. Graag vooraf reserveren.

Meer info en tickets via: https://www.evertshuis.nl/filmmiddag-spencer

Praktische informatie

ZONDAG 25 SEPTEMBER 2022

FILM Spencer (12+)

AANVANG FILM 15.00 uur – € 10,00 incl. drankje

AANVANG PASTABUFFET 17.00 uur – € 15,00 (vooraf reserveren)

– – – – –

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank